Ege Postası
Geri

Oğlunu böbreğiyle yaşama bağladı

İzmir'in Tire ilçesinde böbrek yetmezliği bulunan berber Duran Efe (34), babası Murat Efe'nin (59) bağışladığı böbrekle hayata tutundu.
Oğlunu böbreğiyle yaşama bağladı
Haberler / Güncel
14 Şubat 2019 Perşembe 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İpekçiler Mahallesi'nde evli ve 1 çocuk babası Duran Efe'ye, yaklaşık 8 ay önce, börek yetmezliği teşhisi konuldu. Son 2,5 aydır Tire Devlet Hastanesi'nde diyalize giren Duran Efe için babası Murat Efe canlı donör oldu. İstanbul'daki hastanede yapılan operasyonla Duran Efe'ye babasının böbreği nakledildi.Oğlunun sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşayan baba Murat Efe, "Evladım için canımı veririm. Yapılan tetkikler sonucunda, naklin uygun olduğu ve gerçekleştirilebileceği tespit edildi. Çok değil, 1 haftada her şey halloldu. Oğlumun bir an önce bu dertten kurtulması sağlandı. Nakil olalı henüz 20 gün oldu. Ben 3 gün hastanede kaldım, taburcu oldum. Oğlum da 16 gün kadar hastanede kaldı. Sağlık durumu iyiye gittiği için kontrollü olarak taburcu ettiler. Bundan sonra kontrolleri belli süre devam edecek. İnşallah o da sağlığına bu şekilde kavuşmuş olacak" dedi. (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası