Ege Postası
Geri

Önce Ankara ziyaretleri ardından İzmir'de kutlama

AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atanan Kerem Ali Sürekli Ankara'da bazı temaslarda bulundu. Başkan Sürekli, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u makamlarında nezaketen ziyaret etti. Sürekli'den Şentop ve Pakdemirli'ye ziyaret
Önce Ankara ziyaretleri ardından İzmir'de kutlama
Haberler / Yerel Politika
17 Nisan 2019 Çarşamba 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinden sonra geçtiğimiz Cuma günü AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevinden istifa eden Aydın Şengül'ün yerine atanan İzmir eski Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi (MDK) Kerem Ali Sürekli, atama sonrası Ankara'da kaldı. 

Başkent'te temaslarını sürdüren Sürekli gün içinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası Pakdemirli, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan’ın tensipleriyle AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atanan değerli kardeşimiz Kerem Ali Sürekli'ye görevinde başarılar diliyorum" mesajını paylaştı. 

Görüşmeler sonrası Ankara'dan İzmir'e hareket edecek Başkan Sürekli, İzmir İl Başkanlığı binasında düzenlenecek kutlama töreninde partililerle buluşacak. Sürekli saat 18.00'de bahçede kurulacak sahneden partililere seslenecek. 

Öte yandan il başkanlığında devir teslim töreninin 18 Nisan Perşembe günü (yarın) gerçekleşeceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası