Ege Postası
Geri

Önce çaldı sonra iade edip parasını aldı

Gaziosmanpaşa'da bir kişi nalburdan demir kesici ve silikon çaldı. 15 dakika sonra aynı nalbura geri gelen zanlı, malzemeleri iade ederek parasını aldı.
Önce çaldı sonra iade edip parasını aldı
Haberler / Güncel
21 Ocak 2021 Perşembe 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir kişi nalburdan çaldığı ürünleri 15 dakika sonra iade ederek parasını aldı.

İlginç olay, Beşyüzevler Mahallesi'nde bulunan nalburda meydana geldi. İddiaya göre müşteri gibi içeri giren bir kişi, nalburdan demir kesici ve silikon çalarak uzaklaştı.

Aradan 15 dakika geçtikten sonra tekrar nalbura giden aynı kişi, satın aldığını öne sürdüğü malzemeleri bir hafta önce aldığını ve iade etmek istediğini belirterek parasını istedi.

Bunun üzerine nalbur, şüpheliye parayı verdi. Şüpheli, dükkandan çıktıktan sonra nalbur sahibi durumdan şüphelenerek kamera kayıtlarını inceledi. Nalbur sahibi incelemede yüzü açık görülen şüphelinin, soğuk kanlı hareket ederek malzemeleri çaldığını gördü.

ÇALDIĞI MALI BİZE İADE ETTİ

Nalbur Ali Koyuncu, "20 senedir esnafım. Müşteri gibi geldi. Ben burada başka müşteriyle ilgilenirken o orada koynunu açıyor malzemeyi koyuyor. Demir kesici çalıyor. 'Bunu senden almıştım' diye iade ediyor. Telefonla konuşuyormuş gibi yaptı, çıktı gitti. Tekrar 15-20 dakika sonra gelip iade etti, biz de parasını verdik. Ama sonra kameradan inceledik çalındığı görülüyor. Şüphelendik. Kameraya baktık resmen çalmış. Çaldığı malı bize iade etti. 100 liralık. İlk defa görüyorum. Genç bir arkadaştı. Şikayetçi olmadım" şeklinde konuştu. DHA 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası