Ege Postası
Geri

Oral’a İzmir’de yeni görev

CHP Spor Kurulu Başkanı Yıldırım Kaya, CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Oral’ı İzmir İl Spor Kurulu’ndaki çalışmalarını koordine etmesi için görevlendirdi. O kuruldaki çalışmaları koordine edecek
Oral’a İzmir’de yeni görev
Haberler / Yerel Politika
15 Şubat 2019 Cuma 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Oral, CHP Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya tarafından İzmir İl Spor Kurulu’nda gerçekleşecek çalışmalara destek olması için görevlendirildi.

CHP Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Oral’dan İzmir’de il-ilçe ve beldelerde yürütülecek seçim çalışmalarına destek olması için görevlendirildiği belirtilerek, yapılacak çalışmaların raporlanarak kendilerine bildirmesini  istedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya tarafından Hüsnü Oral’a gönderilen görevlendirme yazısında, “Parti tüzüğüne ve parti meclisi yönetmeliğine dayanarak, CHP Eğitim Politikaları Genel Başkan Yardımcılığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren CHP Spor Kurulu, bölge toplantılarını tamamlamıştır.

İl ve ilçe spor kurullarını tamamlamış İzmir İli Spor Kurulu yerel seçimlerde il, ilçe ve beldelerde yürütülecek seçim çalışmalarına destek olmak için, kurulumuz tarafından görevlendirildiniz. İlgili örgütlerimizle koordineli olarak yürüteceğiniz çalışmaları raporlayarak, kurulumuza bildirmeniz gerekmektedir. Gereğini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası