Ege Postası
Geri

Özdemir: Direnmekten başka çaremiz yok

CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ve Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Alabay, CHP'nin Kaz Dağlarındaki ağaç katliamı nedeniyle Çanakkale'ye yaptığı çıkarmada yer alırken, ilk izlenimlerini de paylaştı. Arife gününü partilileriyle birlikte, altın şirketinin yeşil kıyımı yarattığı doğa harikası Kaz Dağlarında geçiren Özdemir, yaptığı açıklamada Kaz Dağlarının yanı sıra ülkenin pek çok yerinde devam eden çevre katliamlarına tepki gösterdi. İki başkan yardımcısı "Direnmekten başka çaremiz yok" dedi. İl başkan yardımcılarından çevre katliamına tepki
Özdemir: Direnmekten başka çaremiz yok
Haberler / Yerel Politika
10 Ağustos 2019 Cumartesi 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Örgütlerden sorumlu CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Alabay ile birlikte Kaz Dağlarında, ağaçların köklendiği bölgede incelemeler yapan Çetin Özdemir, izlenimlerini paylaşırken, duyduğu üzüntüyü de dile getirdi.

Yaptığı açıklamaya, halkın Kurban Bayramını kutlayarak başlayan Özdemir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlarımız dargınların barıştığı, birlik ve beraberlik  içerisinde olduğumuz zamanlardır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günler, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Toplumu kutuplaştırmanın kimseye hiçbir faydası yok. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da her fırsatta dile getirdiği gibi, kimseyi ötekileştirmeden, toplumun tüm kesimlerine hoşgörüyle yaklaşıyor, kucaklıyoruz.

Son günlerde artarak devam eden doğa katliamlarına dur demekse herşeyden önce vatandaşlık görevidir. Birlikte bu güçlere karşı direnmekten başka çaremiz yok. Bu ülkenin doğal zenginliklerini, kültürünü gelecek kuşaklara taşımak zorundayız. Kaz Dağlarındaki vahim tablo ortadayken sadece altın için o ağaçları kesmek, üstünde yaşayan canlıları, o doğayı yok etmek, vicdanları yaralamıştır. Biz her şartta doğamıza, insanımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza ve yarınlarımıza sahip çıkacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası