Ege Postası
Geri

Özkan'dan o iddiaya sert yanıt:Attığınız b.k ile...

Ulusal basında CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın HDP'ye geçeceği iddiası yer aldı. Özkan, iddiaya sosyal medya hesabında sert tepki gösterdi. CHP İzmir Milletvekili Özkan'dan o iddiaya sert yanıt:
Özkan'dan o iddiaya sert yanıt:Attığınız b.k ile...
Haberler / Politika
28 Haziran 2017 Çarşamba 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın, tutuklu bulunan HDP Eş Başkanı Selahaettin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesi gündem olmuştu.

Özkan'ın, Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşü için "Demirtaş'ın barış çığlığının tezahürüdür" açıklaması yapması beraberinde farklı iddiaları da getirdi.

Ulusal basında "Özkan HDP için gün sayıyor" başlığıyla verilen haberde Özkan'ın HDP'ye geçeceği iddia edildi. İlgili haberde Özkan'ın çıkışlarının CHP içinde rahatsızlık yarattığı iddiası yer aldı.

Özkan, kendisine yönelik çarpıcı iddia sonrası çıkan haberin görselinin de yer aldığı bir tweet attı.  Özkan, " Allah yakışan iftiradan korusun! Attığınız b*k ile adalet güneşini sıvayamazsınız Hergün daha çok kokuşuyorsunuz"ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası