Ege Postası
Geri

Paylaştığı video ile tepki çeken o isim konuştu

Yayınladığı video ile  Adalet Yürüyüşü başlatan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ölüm tehdidinde bulunan Karabağlar Belediyesi AK Partili meclis üyesi Emrullah Kavuz, kendisine ait Facebook adresinden açıklamada bulundu.
Paylaştığı video ile tepki çeken o isim konuştu
Haberler / Yerel Politika
22 Haziran 2017 Perşembe 23:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASİ-  AK Partili Kavuz "şehadete koşarız ,öldürürüz" sözleri için "darbeci FETÖ ve diğer terör örgütlerine karşı söylenmiş bir ifadedir" dedi.

Meclis üyesi Kavuz sözlerine şöyle devam etti;

"Bizi yayınladığımız videodan dolayı savcılığa şikayet edenlere burdan sesleniyorum .Biz videomuzun başında da söylediğimiz gibi CHP'lisiyle , MHP'lisiyle ,AK Partilisiyle bu milletin tamamına sevdalıyız videoda ölürüz, şehadete koşarız, öldürürüz diye kullandığımız ifade tamamen darbeci FETÖ ve diğer terör örgütlerine karşı söylenmiş bir ifadedir. Karabağlar'da seçilmiş bir AK Parti Meclis Üyesi olarak vatandaşlarımız arasında hiçbir zaman ayrım yapmadım, bunu da en ufacık sıkıntılarını bana ileten sıkıntılarını çözmek için koştuğum CHP'li vatandaşlarımız bilir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan da devletimizin ve milletimizin lideri olduğu gibi ezilen dünya müslüman milletlerininde sesi ve ümididir, Cumhurbaşkanımıza ümmetin lideri söylemimiz de bundandır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası