Ege Postası
Geri

Pazarcılardan Gaziemir Belediyesi'ne hodri meydan!

Kamuoyunun sürekli eylemlerle ve isteklerle tanıdığı Pazarcılar Derneği Başkanı Faysal Acar Gaziemir ilçesinde cuma günleri kurulan tekstil pazarının açılmasını talep etti. Belediyeye bir de hesap soran Acar, hodri meydan diyerek bayramdan sonraki ilk cuma günü pazarı açacaklarını iddia etti.
Pazarcılardan Gaziemir Belediyesi'ne hodri meydan!
Haberler / Güncel
21 Mayıs 2020 Perşembe 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Faysal Acar, Gaziemir Belediyesi önünde bir grup esnafla yaptığı basın açıklamasında, cuma günleri kurulan pazarın 3 aydır, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle kapalı olduğunu hatırlattı. 

İçişleri Bakanlığının 11 Mayıs'tan itibaren tekstil ve züccaciye pazarlarının açılabileceğine dair genelge yayımladığını ancak belediyenin tadilat yapılacağını öne sürerek pazarın açılışına izin vermediğini ileri süren Acar, "Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, burayı yeniden düzenleme ve tadilat yapacağını söyledi. Biz de kendisine kapalı olan pazar yerine 3 aydır neden tadilat yapılmadığını soruyoruz" ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkanı Halil Arda'nın kendileriyle görüşmediğini de iddia eden Acar, Ramazan Bayramı'ndan sonraki ilk cuma günü, belediye engellemeye çalışsa da pazarı açacaklarını bildirdi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası