Ege Postası
Geri

Pekdaş: Adalet üstün olsun

Belediye çalışanlarıyla bayramlaşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, “Türkiye’de adaletin üstünlüğü olsun istiyoruz, hep birlikte Türkiye’de mutlu bireyler olarak yaşamak istiyoruz, çocuklarımızın özgür birey olarak yetişmesini istiyoruz” dedi. Pekdaş belediye personeliyle bayramlaştı
Pekdaş: Adalet üstün olsun
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Haziran 2017 Cumartesi 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak Belediyesi’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli bir araya gelerek bayramlaştı. Belediyenin Basmane’deki hizmet binasındaki yemekhanede gerçekleşen törene Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çalışanlar katıldı.

Başkan Sema Pekdaş, çalışma arkadaşlarının bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirterek, “Ülke olarak sancılı bir dönemden geçiyoruz. Bu süreç hem özel yaşamımızı hem de iş yaşamımızı etkiliyor. Türkiye’de adaletin üstün olmasını istiyoruz. Hep birlikte mutlu bireyler olarak yaşamak istiyoruz, çocuklarımızın özgür birey olarak yetişmesini istiyoruz” dedi.

DAYANIŞMAYI ÇOĞALTACAĞIZ

Sosyal demokrat ve halkçı belediyeciliği göstermek açısından hem daha çok çalışmak zorunda olduklarını hem de farklarını göstermeleri gerektiğini dile getiren Pekdaş, “İşimiz zor, işimiz çok. Ama bunun üstesinden dayanışmayla geleceğiz. Dayanışmayı burada çoğaltacağız ki; hayattaki dayanışma daha da çoğalsın. Türkiye’ye özgürlükler, adalet gelsin. Hiçbir çaba sonuçsuz kalmasın. Biz, kendimize de hizmet ediyoruz. Kentimiz için çalışıyoruz, kentimiz için çalışırken o hizmetlerden yine bizler de faydalanıyoruz. İşimiz gerçekten onurlu ve güzel bir iş. Evinizden bereket hiç eksik olmasın. Bu bereket kentimize ve ülkemize yansısın. Ailelerinizle birlikte mutlu, sağlıklı bayramlar diliyorum” diye konuştu. Başkan Pekdaş, daha sonra bayram tatiline çıkan personelle tek tek selamlaşarak, bayramını kutladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası