Ege Postası
Geri

Pekdaş'tan flaş karar: 8 meclis üyesine yeni görev

Konak Belediyesi şirketinde yapılan son genel kurulun ardından flaş atamalar da beraberinde geldi. Başkan Pekdaş'ın kararı doğrultusunda toplam 8 meclis üyesi şirket yönetim kurulu kadrosuna alındı. Pekdaş'tan flaş karar:
Pekdaş'tan flaş karar: 8 meclis üyesine yeni görev
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ağustos 2016 Salı 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Konak Belediyesi'nin temizlik, idari hizmetler, kültür-sanat, fen işleri ve diğer hizmetlerini yerine getiren bağlı şirketi MER-BEL A.Ş.'nin yönetim kurulu listesinde flaş bir revizyona gidildi.

İlçe belediyesinde temel hizmetleri yerine getiren ve personel istihdam edilen ana şirket MER-BEL A.Ş.'nin son genel kurul toplantısının ardından yönetim kurulunda takviyeye gidildi. Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Toygun'un yönetim kurulu başkanlığı yaptığı, Metin Şahin'in ise genel müdür olduğu şirketin ana kademesine 8 belediye meclis üyesi daha atandı. Son değişikliğin ardından 5 olan yönetim kurulu üye sayısı da 13'e yükseldi.

BAŞKAN'DAN MANİDAR KARAR: MUHALİF "YALI GRUBU"NDAN 4 İSİM LİSTEDE

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın talimatı doğrultusunda şirket yönetim kuruluna atanan CHP'li 8 meclis üyesi meclis üyeliği gereği aldıkları huzur hakkı ücretleri haricinde bundan sonraki dönemde şirketten de ayrıca maaş alacak. Atamalarda en dikkat çeken ayrıntı ise, Pekdaş'ın şirket yönetim listesine meclisteki karşıt görüşü ve kendisine muhalif tavrıyla bilinen "Yalı Grubu"ndan 4 ayrı ismi görevlendirmesi oldu. Buna göre önümüzdeki dönemde şirkette Cem Aksan, Hale Elden, Zeynep Tulgar ile Burhan Yılmaz'ın yanı sıra, Mehmet Şerif Demir, İpek Kostak, İlker Varlı ve Erol Öztürk resmen görev yapacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası