Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka, Yunus Emre Sonsırma'yı aldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, eski oyuncusu Yunus Emre Sonsırma'yı kadrosuna kattı. 26 yaşındaki oyun kurucu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Pınar Karşıyaka, Yunus Emre Sonsırma'yı aldı
Haberler / Spor
11 Temmuz 2019 Perşembe 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Basketbol Süper Ligi'nde Antrenör Ufuk Sarıca yönetiminde iddialı bir kadro kurmaya çalışan Pınar Karşıyaka, daha önce anlaşmaya vardığı Türk Telekom'dan eski oyuncusu Yunus Emre Sonsırma'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Profesyonel kariyerine Darüşşafaka'da başlayan Yunus Emre Sonsırma, 2012-2013'te Olin Edirne'de forma giydikten sonra 2 sezon Pınar Karşıyaka'da mücadele etti.

Daha önce 2 yıl forma giydiği yeşil-kırmızılılarda 2014'te Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2015'te ise lig şampiyonluğu yaşayan 26 yaşındaki guard, Kaf-Kaf'ın ardından Büyükçekmece ve Eskişehir Basket formalarını da giydi. Yunus, geçen sezon ligde 5.2 sayı, 1.7 ribaund, 1.4 asist ortalamalarıyla oynadı. Geçen sezonki tüm yabancılarıyla vedalaşan, kadrosunu çok büyük oranda değiştirecek yeşil-kırmızılı ekip transferde daha önce şutör guard Brandon Triche, pivot Jordan Morgan ve uzun forvet  Amath M'Baye ile sözleşme imzaladı.  (DHA-AA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası