Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka'da Morgan geldi

Basketbol Süper Ligi'nde sezon öncesi çok iddialı bir kadro oluşturan Pınar Karşıyaka'nın 5 yeni yabancısından biri olan Jordan Morgan, İzmir'e geldi.
Pınar Karşıyaka'da Morgan geldi
Haberler / Spor
15 Ağustos 2019 Perşembe 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

FIBA Dünya Kupası öncesi A Milli Takım kadrosunda yer alan Metecan Birsen hariç yerli oyuncuların antrenmanlara ay başında başladığı yeşil-kırmızılılarda diğer yabancılar da hafta içinde gelecek. Fransa Milli Takımı'ndaki M'Baye de Çin'deki Dünya Kupası sonrası takıma katılacak.

Geçen sezon Banvit'te forma giyen ABD'li pivot Morgan, Karşıyaka'da oynayacağı için heyecanlı olduğunu belirterek, "Burada olduğum için çok mutluyum. Böylesine büyük bir tarihe sahip olan ve taraftalarından bu kadar çok destek alan bir kulüpte oynayacağım için çok heyecanlıyım. Kendime güveniyorum çünkü başarılı olmak isteyen bir yönetimimiz var ve başarılı olabilecek bir takım oluşturdular. Ben de bir an önce çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası