Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka'da karar haftaya kaldı

Koronavirüs salgını yüzünden bu yıl şampiyon ilan edilmeden bitirilen ING Basketbol Süper Ligi'nde sezonu lider Anadolu Efes'in ardından ikinci sırada tamamlayan Pınar Karşıyaka'nın yeni sezonda Avrupa'da hangi kupada yer alacağıyla ilgili karar haftaya kaldı.
Pınar Karşıyaka'da karar haftaya kaldı
Haberler / Spor
6 Haziran 2020 Cumartesi 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ülkemizi geçen sezon ULEB Eurocup'ta temsil eden Darüşşafaka ve Tofaş'ın ardından Galatasaray da tercihini Eurocup'tan gelecek takımlara cazip katılım payları teklif eden FIBA Şampiyonlar Ligi'nden yana kullandı. 

Şu an için Türkiye'den Eurocup'a katılacak takım kalmazken FIBA, ligimizdeki ilk 6 takıma Şampiyonlar Ligi için kontenjan açtı. Eurocup'tan gelecek takımlara dağıtılacak 400 bin Euro'ya varan katılım payı kadar olmasa da Şampiyonlar Ligi ödüllerinin daha cazip olması, takım sayısının artmasıyla ligin daha rekabetçi hale gelmesi ve transfer yasağını kaldırmak için FIBA'yla kurulan iyi ilişkiler nedeniyle Karşıyaka'nın da tercihini Şampiyonlar Ligi'nden yana kullanması bekleniyor. Daha önce ULEB Eurocup'ta 3 sezon mücadele eden yeşil-kırmızılılar 4 yıldır FIBA organizasyonlarında yer alıyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası