Ege Postası
Geri

Play voleybolunda ödüller verildi

İzmir Büyükşehir Belediyespor ile İzmir İl Voleybol Temsilciliği'nin birlikte organize ettiği 30 Ağustos'tan 9 Eylül'e Kurtuluş Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu.
Play voleybolunda ödüller verildi
Haberler / Spor
10 Eylül 2019 Salı 17:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alsancak Atatürk Spor Salonu Plaj Kortları'nda oynanan karşılaşmalar sonucunda minikler, genç kızlar, genç erkekler ve veteranların müsabakalarıyla plajda voleybol şöleni yaşandı. 11 gün boyunca, İzmir BŞB Capoeira branşındaki sporcuları ve Büyükşehir Belediyesi Orkestrası'nın da müsabaka aralarında tribündeki seyircilere gösteri sundu. Turnuvada minikler kategorisinde Dostspor birinci olurken, DSİ-A ikinci, Özateş-B ise üçüncü oldu. 

Genç kızlarda zirve Voleybol Dünyası'nın olurken, İzmir BŞB-B ikinci, İzmir BŞB-E takımı üçüncülük elde etti. Genç erkeklerde Voleybol Dünyası birinci, TFL-F ikinci, TFL-C ise üçüncü oldu. Veteranlar kategorisinde kadınlarda birinciliği Evrim-Anna alırken, Özlem-Nur ikinci, Arzu-Tuğba ise üçüncü oldu. Veteran +35'te Selim-Tibet-Başak üçlüsü birinci oldu. Engin-Ali-Özlem üçlüsü ise ikincilik kürsüsüne çıktı. Veteran +45'te ise Arzu-Alaatin-Bülent zirvede yer almayı başardı. Evrim-Volkan-Sedat ikinci, Gözde-Haluk-Mehmet ise üçüncü sırada yer aldı. Derece yapan takımlara ödüllerini Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ersan Odaman, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Işıklı ve Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri Mustafa Ağme verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası