Ege Postası
Geri

Portekiz'in fado divası İzmir'de söyleyecek

Uluslararası İzmir Festivali kapsamında, Portekizli ünlü fado şarkıcısı şarkıcısı Ana Lains, 11 Haziran Salı günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) konser verecek.
Portekiz'in fado divası İzmir'de söyleyecek
Haberler / Kültür - Sanat
7 Haziran 2019 Cuma 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (İKSEV), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı'nın katkıları, Portekiz Büyükelçiliği, İzmir İtalya Konsolosluğu ve İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile düzenlediği 33'üncü Uluslararası İzmir Festivali, 11 Haziran Salı günü AASSM'de yapılacak 'Aşkın ve Tutkunun Müziği Fado- Ana Lains' konseri ile devam edecek. Portekiz Büyükelçiliği ve Portekiz İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak konser, saat 21.00'de başlayacak.

Erken yaşta şarkı söylemeye başlayan ve caz müzikten bossa nova müziğe dek uzanan eklektik bir müzik tarzına sahip olan Ana Lains, 1999 yılında kazandığı Grande Noite do Fado ödülü ile kendisini fadoya adadı. Henüz 22 yaşındayken Fransa, ABD, Lüksemburg, Belçika ve Almanya'da kendisini kanıtlamış bir fado sanatçısı olarak boy gösterdi. Ana Lains, 33. Uluslararası İzmir Festivali'nde son albümü 'Portucalis'i seslendirecek. Ana Lains'e konserde Paulo Loureiro, (piyano), Bruno Chaveiro (Portekiz gitar), Carlos Lopes (akordeon), João Coelho (davul), Hugo Ganhão (bas gitar) eşlik edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası