Ege Postası
Geri

Puan silme cezası alan Ege'nin 3 ekibi sıkıntılı

Gerekli mali kriterleri yerine getiremedikleri için Türkiye Futbol Federasyonu Lisans Kurulu tarafından 3 puan silme cezası verilen Denizlispor, Manisaspor ve Bucaspor'un Tahkim Kurulu'na yaptıkları itiraz da reddedildi.
Puan silme cezası alan Ege'nin 3 ekibi sıkıntılı
Haberler / Spor
27 Ekim 2016 Perşembe 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 1'inci Lig'de 5 puanla zaten sonuncu durumda bulunan Manisaspor'un puanı 2'ye inerken, zor günler yaşayan siyah beyazlılar moral açıdan iyice çöktü.

Geçen hafta evinde Büyükşehir Gaziantepspor'u 2-1 yenerek çıkışa geçen Denizlispor da 11 puandan 8 puana düşerek 10'uncu basamaktan 13'üncü sıraya geriledi. Bu sonuçla Denizlispor'un düşme potasıyla arasındaki puan farkı da 3'e indi.

Geçen sezon da 3 puanı silinen 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Bucaspor da aynı kaderi bir kez daha yaşadı. Tıpkı Denizlispor ve Manisaspor gibi eski yabancı oyuncularına parasını ödemeyen sarı-lacivertlilerin puanı 10'dan 7'ye düşürüldü. Bucaspor, 10'unculuktan 15'inciliğe inerek ateş hattının hemen üzerinde yer aldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası