Ege Postası
Geri

Reisdere'de Ekrem Oran coşkusu: Çeşme benim aşkım

Mahalle toplantılarını sürdüren Millet İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, Reisdere Mahallesi'nde büyük bir coşkuyla karşılandı.  Reisdere'de Ekrem Oran coşkusu
Reisdere'de Ekrem Oran coşkusu: Çeşme benim aşkım
Haberler / Yerel Politika
14 Mart 2019 Perşembe 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, İYİ Parti İlçe Başkanı Volkan Evci, Belediye Meclis Üyeleri Banu Ayhan, Şerif Gün, Güneş Barbaros, Nurcan Albayrak, Şakir Karadede, Belediye Maclis Adayları ile birlikte, 100'e yakın araç konvoyuyla birlikte Reisdere Mahallesi'ne giden Çeşme Belediye Başkan Adayı Oran, Reisdere'de coşkuyla karşılandı.

Bandonun çaldığı marşlar eşliğinde, CHP'li gençlerin yaktığı meşalelerin arasından, sevgi gösterileri ile konuşmasını yapacağı kahveye gelen Oran, izdiham nedeniyle zorlukla ilerleyerek, eşi Nuriş Oran ile birlikte Reisdereliler'i selamladı.

"Çeşme'yi hep beraber yöneteceğiz " 

Kahvenin içini ve dışındaki yolu dolduran 500'ü aşkın coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmasına, "Ben size baş olmaya değil, yoldaş olmaya geliyorum" diyerek başlayan Oran, sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen konuşmasında, "Çeşme'yi hep beraber yöneteceğiz. Sen, ben yok, artık biz varız. Biz kazanacağız. Biz, hep birlikte kuvvetliyiz. Biz, hep birlikte Çeşmeli'yiz. Bizi ayıramayacaklar. Ben, ay yıldızlı rozetimi takarak, tüm Çeşme'nin Belediye Başkanı olmaya geliyorum. Çeşmeliler benim ailem. Çeşme benim sevdam. Çeşme benim aşkım" dedi. 

Eski başkanlara teşekkür etti

Çeşme için taş üstüne taş koyan herkese minnettar olduklarını vurgulayan Oran, "Eski Belediye Başkanlarımız, Saim Ertürk'e, Nuri Ertan'a, Faik Tütüncüoğlu'na ve Belediye Başkanımız Muhittin Dalgıç'a  buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca Alaçatımız'a çok büyük emekleri olan eski Belediye Başkanımız Remzi Özen'e de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Düğün salonu, değirmenlere günübirlik tesis ve festival sözü

Reisdere'nin düğün salonunu Reisdere'ye yakıştıramadığını belirten Oran, "Reidere'ye yakışmayan bu salonu yıkacağım ve sizlere yakışacak bir düğün salonu yapacağım. Ayrıca Reisdere'nin değirmenlerini günübirlik tesis haline getireceğim ve vatandaşlarımızın uygun fiyatlarla yararlanabileceği bir kafeteryayı değirmenlere yapacağım. Reisdere'de, Muhittin başkanımızın başlattığı Uluslararası Uçurtma Festivali var. Reisdere'de çok daha büyük bir festival yapacağız" diye açıkladı.

Çeşme için hazırladıkları projeleri ayrıntılarıyla açıklayan Belediye Başkan Adayı Oran, konuşmasını, Belediye Meclis Adayları'nı tanıtarak tamamladı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası