Ege Postası
Geri

Rektörden öğrencisine nakil desteği

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Araştırma Hastanesi Organ Nakli Sorumlusu olan öğrencisi Op. Dr. Ahmet Er'in böbrek nakli ameliyatına girerek, destek verdi.
Rektörden öğrencisine nakil desteği
Haberler / İzmir
30 Eylül 2016 Cuma 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, Doç. Dr. Erdinç Kamer ve Op. Dr. Ahmet Er tarafından gerçekleştirilen nakilde, 56 yaşındaki Müzeyyen Geçkin, oğlu 28 yaşındaki Samet Geçkin'e bir böbreğini verererek can aşısı oldu. Oğlu için büyük bir fedakarlık örneği gösteren anne Geçkin, ona ikinci defa hayat verirken, "Oğlum için canım feda. Bir böbreğin ne önemi var. Doktorlarıma da teşekkür borçluyum. Bıçak tutan elleri dert görmesin" dedi.

Nakil operasyouna giren Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun da, hoca- öğrenci ilişkisinin eğitim öğretim sonunda da dayanışma içinde sürdürülebileceğinin sergiledi. Prof. Dr. Hoşcoşkun, yoğun çalışma temposuna rağmen, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakli Sorumlusu olan öğrencisi Op. Dr. Ahmet Er'in isteğiyle, canlıdan canlıya böbrek nakli operasyonuna girerek başarılı bir nakli gerçekleştirdi. 

Genel Cerrahi Kliniği İdari Sorumlusu Mustafa Peşkersoy, "Cüneyt Hoca da öğrencilerini çok seviyor. Onlar mezun olduktan sonra da meslek hayatındaki başarılarını gururla izliyor" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası