Ege Postası
Geri

Sandal: İzmir’in kalbi Bayraklı’dan atacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal seçim çalışmalarına hızlı başladı. Adaylığının açıklanmasının ardından binlerce Bayraklılı ile buluşan Serdar Sandal’ın projeleri de ilgi görüyor.
Sandal: İzmir’in kalbi Bayraklı’dan atacak
Haberler / Yerel Politika
14 Şubat 2019 Perşembe 18:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Bayraklı'yı Bayraklılılar yönetecek” diyen Sandal, ilçede yaşayan hiçbir vatandaş arasında ayrım yapılmayacağını, Bayraklı halkının birlik ve beraberlik içerisinde huzurla yaşaması için çalışacaklarını söyledi. İzmir’in kent merkezinin Bayraklı olarak planlı bir biçimde gelişmesi adına projeler gerçekleştireceklerini ifade eden Sandal, “Bayraklı’nın kendi kent kimliğini oluşturması, Karşıyaka ve Bornova’nın gölgesinde kalmadan, insana, doğaya ve İzmir’e uygun bir modelle gelişmesi, büyümesi için yorulmadan hep birlikte çalışacağız. Şundan emin olunsun ki İzmir’in kalbi Bayraklı’dan atacak” dedi.

“Bizimle aynı heyecan ve mutluluğu paylaşan tüm Bayraklılılara teşekkürler”

Geçtiğimiz pazartesi günü Sevgi Yolu’nda binlerce Bayraklılı’nın bir araya geldiği buluşma için de teşekkür eden Sandal, “CHP İzmir Milletvekilleri, Sevda Erdan Kılıç, Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır’a, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve ilçe örgütüne, CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adaylarına, İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı’na ve sevinçleriyle, coşku ve umutlarıyla bizi yalnız bırakmayan, bizimle birlikte aynı heyecanı ve mutluluğu paylaşan tüm vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası