Ege Postası
Geri

Sandal ve Alper'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Sandal ve Alper'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Sandal ve Alper'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Haberler / Yerel Politika
10 Eylül 2019 Salı 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı’daki son durum hakkında ve 6 aylık süreçle ilgili bilgi verirken, fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası Başkan Sandal sosyal medya hesabından “Adalet mücadelesinin öncüsü; eşitlik, özgürlük ve refah içerisinde yarınların lideri Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu İlçe Başkanımız Cemalettin Alper ile birlikte ziyaret ettik. Yerel seçim zaferimiz büyük iktidar yürüyüşümüzün ilk adımıydı, omuz omuza devamı gelecek” açıklamasını yaptı.

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise şunları paylaştı:

“Türkiye Cumhuriyeti'ndeki Adaletin savunucusu Hak'kın Hukuk'un en önemli değer olduğunun en büyük göstergelerinden olan. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Bayraklı Belediye Başkanımız Sayın Serdar Sandal ile birlikte genel merkezimizde ziyaret ettik. Görüşmelerimiz oldukça verimli geçti. Yerel seçim zaferimiz büyük iktidar yürüyüşümüzün ilk adımıydı, omuz omuza devamı gelecek.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası