Ege Postası
Geri

Satrancın genç ustaları Balçova'da buluştu

Balçova’da düzenlenen 19 Mayıs Ulusal Satranç Turnuvası’na katılan 350 sporcu kıyasıya mücadele etti. Turnuvada dereceye giren yarışmacılara değişik ödüller verildi.
Satrancın genç ustaları Balçova'da buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Mayıs 2019 Çarşamba 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Balçova Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Balçova 19 Mayıs Ulusal Satranç Turnuvası tamamlandı. Balçova Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve İzmir, Aydın, Çanakkale, Manisa, Balıkesir, Denizli illerinden toplam 350 yarışmacının kayıt yaptırdığı turnuva büyük bir mücadeleye sahne oldu. 6-15 yaş arasında çocukların 4 farklı kategoride yarıştığı turnuva sonunda dereceye giren yarışmacılara kupa ve madalyaların yanı sıra bisiklet, satranç saati, satranç takımı hediye edildi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren yarışmacılara ödül ve madalyaları Belediye Meclis Üyeleri ve Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilcileri tarafından verildi. Turnuva Direktörü Aydın Kara yaptığı konuşmada “Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve gençlerimize bu imkanı sunan Balçova Belediye Başkanımız Fatma Çalkaya’ya teşekkür ediyoruz. Satranç sporunun yaygınlaşması adına bu güzel desteklerin artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.

DERECEYE GİRENLER

Süper Minikler  

  1. 1-Ali Arda Eracar

  2. 2-Metin Kubilay Zıhlı  

  3. 3-Tuğra Berk Yılmaz

Minikler

  1. 1-Yavuz Selim Kılınç

  2. 2-Alper Demirtaş

  3. 3-Ata Kolat

Yıldızlar

  1. 1-Nazım Efe Özkeskin

  2. 2-Mert Önder

  3. 3-Ezgi Mutlu

Gençler

  1. 1-Deniz Özkurt

  2. 2-Deren Güneş

  3. 3-Berkay Gümüşkaya

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası