Ege Postası
Geri

Şehit yüzbaşı için Aliağa'da mevlit okutuldu

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde geçen hafta teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Yüzbaşı 33 yaşındaki Oğuz Özgür Çevik için bugün memleketi İzmir Aliağa'da mevlit okutuldu. 
Şehit yüzbaşı için Aliağa'da mevlit okutuldu
Haberler / İzmir
27 Ekim 2016 Perşembe 18:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Güven Dağı bölgesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik için ailesi mevlit okuttu. Şehit Yüzbaşı'nın ailesinin Aliağa Siteler Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde bulunan taziye çadırında okutulan mevlide, ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit programına katılan vatandaşlar şehidin babası Recep Çevik'e taziyelerini iletti. Mevlide, Kaymakam Bayram Yılmaz, Şakran Cezaevi Tabur Komutanı Jandarma Yarbay Çağatay Arpaçay, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler ile siyasi parti ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Şehit Yüzbaşı için okunan Kur'an ve edilen duaların ardından mevlide katılanlara hayır yemeği verildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası