Ege Postası
Geri

Selçuk'ta dönüşüm şenliği

Selçuk Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevre etkinliği büyük ilgi gördü. Kağıt, cam şişe, atık yağ ve pil gibi atıkların geri dönüşüme kazandırılması amacıyla düzenlenen etkinliğe katkı sunan vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.
Selçuk'ta dönüşüm şenliği
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Haziran 2019 Pazar 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Selçuk Belediyesi “Sıfır Atık” sloganıyla önemli bir etkinliğe imza attı. Evlerde bulunan ambalaj atıklarının toplanması, geri dönüşüm bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen etkinliğe Selçuk halkı yoğun ilgi gösterdi.  Pazar yerinde düzenlenen etkinlik kapsamında çok sayıda plastik şişe, kağıt, pil ve atık yağ gibi geri dönüşüm açısından önem arz eden atıklar Selçuk Belediyesi standına teslim edildi.

Etkinlikte ayrıca Selçuk Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılabilmesi için  hayata geçen “Nereye Atayım” projesi hakkında bilgi de verildi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, özel olarak hazırlanan Selçuk Belediyesi Geri Dönüşüm standı ve panosu önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası