Ege Postası
Geri

Selçuk'ta halk pazarı kurulmasına karar verildi! Başkan Sengel tezgah başında!

Efes Selçuk Belediyesi koronavirüs ile mücadelenin sürdüğü şu günlerde hem hijyen hem de ekonomi açısından önemli bir uygulamaya başlattı. Halk pazarı kurulması kararını veren Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Salı ve Perşembe günleri 10.00 ile 18.00 saatleri arasında vatandaşları alışverişe davet etti. Ancak Başkan Sengel önemli bir uyarıda da bulundu, "Alışverişinizi tamamlar tamamlamaz lütfen evinize dönün" dedi.
Selçuk'ta halk pazarı kurulmasına karar verildi! Başkan Sengel tezgah başında!
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mart 2020 Salı 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs ile topyekün mücadele sürerken devlet kurumlarının yanında belediyelerde salgının yayılmaması için tedbir ve önlemlerini artırdı.

Bu kapsamda Selçuk Belediyesi yeni bir uygulamayı başlattı. Halk İçin Halk İle Beraber Efes Selçuk Halk Pazarı, Salı ve Perşembe günleri kurulacağı duyuruldu. 

Sağlığın tehdit altında olduğu, ekonominin kötü gittiğini belirten Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, pazara giderek tezgahın arkasında geçti ve Selçuklulara mesaj verdi.

Başkan Sengel, “Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu zamanlarda sağlığınız bizim için çok önemli. Ancak ciddi ekonomik sıkıntılar da yaşandığını biliyoruz. Bu nedenle halkımıza bu süreçte destek olmak amacıyla Salı ve Perşembe günler saat 10:00 ile 18:00 arası pazar yerinde halk pazarı açmaya karar verdik. Sizleri halk pazarımıza davet ediyoruz. Ancak bazı kurallar olacak. Bu kurallara riayet etmeniz bizlerin de sizlerin de sağlığınız için çok önemli. Alışverişinizi tamamlar tamamlamaz lütfen evinize dönün. Sağlıklı yarınlarda birlikte olalım” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası