Ege Postası
Geri

Senegal Vizesi

Senegal’e vize almak isteyen birçok birey farklı yöntemler denemektedir. Vize işlemlerini gerçekleştirebilmek için konsolosluklara gitmek zoruna kalan bireyleri bu zorluklardan kurtaran Marina Vize Başvuru Merkezi firması sayesinde hızlı, kolay ve uygun fiyatlarla vize sahibi olabilirsiniz.
Senegal Vizesi
Haberler / Güncel
15 Ağustos 2020 Cumartesi 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bunun için gerekli evrakları tamamlamanız yeterli olmaktadır bu sayede konsolosluğa gitme derdinden kurtularak kolaylıkla vizenize sahip olabilirsiniz. Eğitimden ticarete birbirinden farklı birçok çeşidi bulunan vizelere sahip olmak için gerekli evrakları tamamlamanız yeterli olmaktadır bunun ardından Marina Vize Başvuru Merkezifirmasına başvurarak kısa sürede işlemlerinizin tamamlanmasını sağlayabilir ve bu sayede güvenle vizenize sahip olabilirsiniz. Kalacağınız güne ve seçeceğiniz vize çeşidine göre farklı fiyat seçenekleri sunan firma, konsolosluk harcı ve diğer ücretleri de bu fiyatın içerisine dahil ederek toplu ücretlendirme yapmaktadır.

Senegal Vizesi Nasıl Alını?

Senegal’e gitmek isteyen bireylerin son gününe en az 6 ay kalan bir pasaporta sahip olmaları öncelikli olarak gerekmektedir. Bunun ardından bireylerin bir sayfa vize için boş sayfalarının pasaportlarında yer alması gerekmektedir. Bu gibi fiziki unsurların ardından bireyler Senegal vizesi başvurusu yapmalıdır ve bu başvuru için bir form doldurmaları gerekmektedir.

Senegal vizesi işlemleri gerçekleştirebilmek için ücretin ödenmesinin aynı sıra verilen formunda eksiksiz ve hatasız olarak doldurulması gerekmektedir herhangi bir hata vize işlemlerinde aksaklıkların yaşanmasına neden olabilmektedir. Bunların ardından bireyler 2 adet fotoğraf vermelidirler ve doldurulacak olan tüm belgelere bireysel imzanın atılması gerekmektedir. Vizelerin yazılacağı pasaportların yıpranmamış olması gerekmektedir ayrıca herhangi bir yırtılmanın olması da pasaport ile ilgi sorun teşkil etmektedir. Senegal Vizesi alabilmek için bir adet boş vize sayfası bulundurması gereken pasaportlarda vizesinin uygulanması için kullanılacak olan fotoğrafların arka planlarının beyaz ekran olması ve en az 6 ay içerisinde çekilmiş olması gerekmektedir. Konaklama için gerekli olan otel ve uçuş için gerekli olan bilette firma tarafından hazırlanarak bireylere kolaylık sağlanmaktadır. Bunların dışında bireylerin kısa sürede pasaportlarına kavuşmalarını sağlamak için 4- 8 iş gününde işlem yapılarak Aras kargo ya da Yurtiçi kargo aracılığıyla pasaportlar adresinize gönderilmektedir. Bu vizelere sahip olmak için gerekli formlar birey tarafından doldurulmalıdır bu işlemin ardından gerekli evraklarda tamamlanarak firmaya teslim edilmelidir ardından ödemenin yapılması gerekmektedir.

Senegal vizesi ücreti için uygulanan ücretlendirme vizenin çeşidine ve süresine göre farklılık göstermekle birlikte genel itibari ile 120 USD ile 150 USD arasında farklılık göstermektedir. Sahip olacağınız vizenin yapısı görebilmeniz için sitemizde Senegal vizesi örneğibulunmaktadır bu örneği inceleyerek elde edeceğiniz ürün hakkında fikir sahibi olabilir ve gönül rahatlığı ile firmamızı tercih edebilirsiniz.

Senegal Vize Çeşitleri

Senegal ülkesine gidebilmek için alacağınız vizeler için Senegal’e vize danışmanlığı ile görüşme yapılması ve gerekli olan işlemlerin buradan yardım alınarak yapılması gerekmektedir. Gerekli olan evraklardan ücretlendirmeye birçok konu hakkındaki sorularınızın cevabı bulabileceğiniz bir yer olan vize danışmanlığı vize alım işlemleri esnasında yardımcınız olmakta ve kolaylıkla işlemlerinizi gerçekleştirmek için öncülük etmektedir.

Senegal Turist Vizesi:Senegal ülkesi için yapılan vize seçenekleri son derece sınırlı olmaktadır. Bunlardan biri olan turist vizesi turist vizesi ve Express turist vizesi olarak karşımıza çıkan tek çeşit olmaktadır ve bu işlemlerin tamamlanması da seçeneklere göre farklılık gösterip yapılan tercihlere göre farklı fiyat seçenekleri uygulanmaktadır. Sadece iki vize çeşidi bulunması nedeniyle diğer çeşitlerde bu başlık altında alınmaktadır.

Senegal Çalışma Vizesi:Senegal ülkesine çalışma amaçlı gidecek bireyler için herhangi bir çalışma vizesi uygulanmazken bireyler Senegal’e gitmek için turist vizesi alabilmektedirler. Diğer vize işlemleri gibi işlem gören bu vize çalışma vizesi yerine geçmemekle birlikte ülkeye gitmeyeimkân sağlamaktadır. Bu yöntemi tercih eden bireyeler ülkeye giriş yapabilir ve bir aylık süre için ülkede bulunabilirler.

Senegal Eğitim Vizesi:Sadece turist vizesine sahip olan ülkenin eğitim için de uygulanan herhangi bir vize uygulaması bulunmamaktadır ve bireylerin eğitim amacıyla ülkeyi ziyaret edebilecekleri bir vize çeşidi acente tarafından temin edilememektedir bunun yerine 1 ay süre ile geçeli turist vizesi ya da turist Express vizesi tercih edilebilecek alternatif tercihler arasında yer alabilmektedir.

Senegal Evlilik Vizesi:Diğer vize çeşitleri gibi bu vize çeşidinin de ekstra uygulanmamasından kaynaklı olarak firma temin edememektedir ve bunun dışında 4 iş günü içinde teslim edilen ve 150 USD fiyatına sahip bir aylık turist vizesi tercih edilecek olan vize çeşitleri arasında yer alırken bu vize çeşidi evlilik vizesi kapsamına girmemekte ve turist Express olarak sayılmaktadır.

Senegal Express Vize:Turist Express vizesi olarak karşımıza çıkan ve 4 iş gününde teslim edilen bu vize çeşidi 150 USD karşılığında bireylere teslim edilirken 1 ay kullanım süresi ile karşımıza çıkmaktadır. Bunun dışında sadece turist vizesi de 1 ay süreye sahiptir fakat 8 iş günü sonrasında bireyin eline ulaşabilmektedir. Buna karşın fiyatı 30 USD daha düşüktür.

Senegal Ticari Vize:Ticari amaçlı olarak tercih edilen vizeler içinde herhangi bir uygulama bulunmazken bu vize çeşidine ihtiyaç duyan bireylerin turist ya da turist Express olan vizelerden tercih yapma seçenekleri mevcuttur. 1 girişli olan bu vizeler 4 ila 8 iş günü arasında tamamlanıp Aras ya da Yurtiçi kargo ile bireyin evine postalanmaktadır.

  •  

Marina Vize Başvuru Merkezi Başvuru Merkezi

Aksaray Mahallesi Teceddüt Sokak

Tel:0212 530 04 25

Mobil: 0538 954 74 58

No:19/3 Fatih/İstanbul

E-Mail: [email protected]

Web: https://www.marinavize.com

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası