Ege Postası
Geri

Şengül ve Dağ arasındaki buzlar eridi

AK Parti İzmir’de Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile İl eski Başkanı Aydın Şengül arasındaki grup başkan vekili belirleme sürecindeki sorunun çözüldüğü öğrenildi. Şengül-Dağ krizi böyle aşıldı
Şengül ve Dağ arasındaki buzlar eridi
Haberler / Yerel Politika
15 Nisan 2019 Pazartesi 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir’de grup başkan vekilinin belirlenmesi konusunda aralarında tartışma yaşanan İl eski Başkanı Aydın Şengül ile Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın barıştığı ifade edildi.

Şengül’ün, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ı aradığı ve Dağ’dan özür dilediği öğrenilirken, bu vesileyle ikili arasında yaşanan kriz de tatlıya bağlanmış oldu.

NE OLMUŞTU'

31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeni oluşcak İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi bugün ilk toplantısını yapacak. Partiler, grup başkanvekillerini belirlemek için yoğun mesai harcarken, AK Parti’de İzmir İl eski Başkanı Aydın Şengül’ün, grup başkanvekilliği için Konak Belediye Meclis Üyesi Hakan Yıldız’ı, Grup Sözcülüğü için ise Çiğli Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe’yi önerdiği ileri sürülmüş ve bu önerisi kabul görmemişti. Buna karşılık AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın ise grup başkanvekilliği için Özgür Hızal’ı istediği, görüş ayrılığı sürecinde ikili arasında tartışma yaşandığı iddia edilmişti. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin de işaret ettiği Hızal isminde uzlaşılırken, Dağ ve Şengül arasında kriz başgöstermişti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası