Ege Postası
Geri

Sepil'den kulüplerdeki dernek yapısına eleştiri

Kulüpler Birliği Vakfı ve Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, dernek statüsünde yönetilen kulüplerdeki yöneticilerin harcamalardan sorumlu olmadığını belirterek, "Paralar harcanıyor, kısa dönemli başarılara bakılıyor. Dernek sisteminin çalışmadığı belli. En iyi örnekleri de üç İstanbul takımı." dedi.
Sepil'den kulüplerdeki dernek yapısına eleştiri
Haberler / Spor
15 Ekim 2020 Perşembe 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sepil, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türk futbolunda Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan gibi üretmeye çalışan başkanların zorlandığını söyledi.

Altınordu gibi yetiştirici kulüpleri koruyan bir sistemin olmadığını belirten Sepil, şunları kaydetti:

"Onları özendiren hiçbir şey yok, her şey lafta. Ben Kulüpler Birliği Başkanı olduğumdan beri bunu net olarak görüyorum. Elimden geldiği kadar buna karşı çıkmaya ve görüşlerimi her fırsatta söylemeye çalışıyorum. Seyit Mehmet Özkan'ın görevini bırakacağını düşünmüyorum ama bizlerin de onu teşvik etmemiz ve değerini çok iyi bilmemiz gerekiyor."

Sepil, Türkiye'de birçok kulübün sürekli borçlandığını, bir müddet sonra ya af gördüklerini ya da borçlarını yapılandırdıklarını belirterek, "Bu yola girmeyen takımlar da özendirilmiyor ve bundan İzmir takımları çok az nasibini alıyor." diye konuştu.

Gürsel Aksel Stadı bittikten sonra devir işlemleri için çok acele etmediklerini belirten Sepil, "Orası çok büyük bir işletme ve yıllık masrafı çok büyük. 10 yıllık kira sözleşmesi için görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası