Ege Postası
Geri

Sosyal medya sapığından iğrenç savunma

Bartın’da, sosyal medya üzerinden kız çocuklarına istismarda bulunduğu tespit edilen şüpheli tutuklandı
Sosyal medya sapığından iğrenç savunma
Haberler / 3. Sayfa
8 Şubat 2019 Cuma 06:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kocaeli’de yaşayan 10 yaşındaki kızlarının sosyal medya hesabı açmasından bir süre sonra davranışlarındaki değişikliği fark eden aile, durumdan şüphelenerek çocuklarının bilgisayarını kontrol etti.

AİLE ŞİKAYETTE BULUNDU

S.U. isimli kişinin sosyal medya üzerinden kızlarına cinsel içerikli mesajlar yazdığı ve görüntüler gönderdiğini tespit eden aile, şahsın Bartın’da ikamet ettiğini öğrenmesi üzerine de İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne şikayette bulundu.

Polis ekipleri, kız çocuğunun sosyal medya hesabı üzerinden iletişim kurduğu S.U’nun, Bartın’ın bir köyünde çiftçilik yaptığını belirledi.

'RAHATSIZLIĞIM VAR'

Gözaltına alınan S.U. (42) emniyetteki ifadesinde, küçük yaştaki kız çocuklarına sosyal medyadan mesaj attığını itiraf ederek, kendisinin bu konuda rahatsızlığının bulunduğunu ileri sürdü.

ÇOCUKLARDAN SOYUNMALARINI İSTEMİŞ

S.U. emniyetteki sorgusunda çocuklara mesajlar attığını, bundan dolayı pişman olduğunu söyledi. S.U.’nun sosyal medya hesabı incelediğinde Ankara ve Muğla’da yaşayan yaşları 13 ile 15 yaş arasında olan kızlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve çocukların üzerlerini çıkarmalarına ilişkin yazışmalar bulunduğu tespit edildi. Ankara ve Muğla’daki çocukların ailelerine ulaşılarak durumun bildirilmesi üzerine buradaki aileler de S.U.’dan şikayetçi oldu.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen S.U., çıkarıldığı mahkemece ’küçük yaştaki çocuklara cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. AA-DHA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası