Ege Postası
Geri

İzmirli başkanlar Kılıçdaroğlu'yla omuz omuza yürüdü

CHP Lideri'ne 'adalet yürüyüşü'nde eşlik eden İzmirli başkanlar arasında yer alan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, yürüyüşte 14'üncü güne giren Kılıçdaroğlu'nu anlattı. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de 'Adalet Yürüyüşü'nde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla omuz omuza yürüdü. İzmirli başkanlar
İzmirli başkanlar Kılıçdaroğlu'yla omuz omuza yürüdü
Haberler / Politika
28 Haziran 2017 Çarşamba 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'adalet yürüyüşü' tam gaz sürüyor.

Yürüyüşün 14'üncü gününe girilirken, yolun yarısı aşıldı. Düzce'yi geçen CHP Lideri'ne yürüyüşte eşlik eden İzmirli başkanlar arasında Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer de var. Soyer, üzerinde 'adalet' yazılı tişört ve şapka ile yürüyor. 

İzmirli avukatlar Adalet Yürüyüşü'ne gidiyor

HEM FİZİK HEM MORAL SEVİYESİ YÜKSEK

Kılıçdaroğlu'yla yan yana yürüyen Soyer, " Genel Başkanımız son derece iyi bir tempoyla yürüyor. Hem fizik hem de moral seviyesi yüksek. Güçlü ilerliyor. Yürüdükçe kalabalık da artıyor. Sıcak etkisini çok arttırdı ancak Genel Başkanımızın temposunda, kendisinde bir gerileme zayıflama yok. Yürüyenlerin enerjisi çok yüksek. Genel Başkanımızın kararlılığı azmi enerjisi yürüyenlere de yansıyor.  Provakasyonlara rağmen yürüyen kitle çok duyarlı. Sataşmalara cevap verilmiyor. Sadece alkışlanıyor" dedi. 

SODEM 4 TEMMUZ'DA YÜRÜYÜŞTE

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Başkanı olan Soyer, SODEM olarak 4 Temmuz'dan itibaren üye belediye başkanlarla birlikte yürüyüşe tam kadro katılacaklarını ve yürüyüşün finaline kadar yer alacaklarını söyledi.

MENEMEN'DEN TAM KADRO DESTEK

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ilk günden itibaren destek verdiği 'Adalet Yürüyüşü'nde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile omuz omuza yürüdü.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun yargılandığı MİT TIR'ları davasında 25 yıl hapis cezası verilip tutuklanmasının ardından, Ankara'dan Adalet Yürüyüşü başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP'li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de destek verdi. CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte bir kez daha yürüyüşe katılan Başkan Şahin, binlerce vatandaşla birlikte "Adalet" sloganları attı. Şahin "Bu ülkenin eşit yurttaşı olduğumuzu hatırlatmak için, toplumun her kesiminin özgürlüğü için yollardayız. Biz, herkes için adalet istiyoruz. 80 milyon, bir arada ve huzur içinde yaşasın istiyoruz. Bilinçli bir şekilde, provokasyonlara gelmeden, hak, hukuk ve adalet diyerek örgütlü bir şekilde devam eden yürüyüşümüze destek veren yurttaşlarımızı yürekten kutluyorum. Hep birlikte bu güzel ülkemizde yanlış giden işlere ‘dur' demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım bu örgütlü mücadelemiz sonuç verir ve bu güzel vatanımızda bir daha ‘adalet' için hiç kimse yollara düşmek zorunda kalmaz. Yaşasın adalet" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası