Ege Postası
Geri

Soyer’den normalleşme uyarısı: İzmirlilerin büyük bölümü...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkanın Günlüğü paylaşımında bugün, 1 Haziran itibariyle başlayan normalleşme süreci ile ilgili uyarılarda bulundu.
Soyer’den normalleşme uyarısı: İzmirlilerin büyük bölümü...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Haziran 2020 Cumartesi 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, küresel Koronavirüs salgını sonrası başlattığı ‘Başkanın Günlüğü’ dizisindeki paylaşımında bugün, normalleşme süreciyle ilgili uyarılarda bulundu.

Soyer, İzmir’de yaşayan vatandaşların büyük bölümünün hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam ettiğini belirttirken, bu duruma üzüldüğünü ifade etti.

Soyer, Başkanın Günlüğü'ne şunları yazdı;

“Günaydın sevgili İzmirliler

Dünya Çevre Günü’nü tam da anlamına uygun biçimde kutladık. Foça’da üçüncü ileri biyolojik atıksu tesisin açtık ve bu sorunu güzel ilçemizde kökünden çözdük.

Türkiye’ye hatta dünyaya örnek olan maskematiklerimizden birini Bölge İdare Mahkemesi girişinde faaliyete geçti. Önümüzdeki hafta sıra Bayraklı Adliyesi’nde… Adliye çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

Söz maskeye gelmişken salgın konusuna bir kez daha dikkat çekmek istiyorum. Hafta sonu için devleti yönetenlerin aldığı, ardından iptal ettiği karar aslında salgının bittiğini değil önlem için asıl görevin bize düştüğünü gösteriyor. Haftalar süren kısıtlamanın ardından gelen yeni süreçte ne yazık ki İzmirlilerin büyük bölümünün hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam ettiğini üzülerek görüyorum.

Elbette hepimiz bu dönemde çok sıkıldık ama kendimizin, ailemizin, hepimizin sağlığı için maske-hijyen-fiziki mesafe kurallarına uyarak yaşamamız gerekiyor. Ayrıca kullanılan maskelerin sağa-sola gelişi güzel atılması toplum sağılığını ciddi bir şekilde tehdit ediyor ve çevre kirliliğine neden oluyor.

Sevgili İzmirliler, aylar sonra ilk kez kısıtlamanın olmadığı bir hafta sonunuz var. Güzel ve sağlıklı geçsin diliyorum”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası