Ege Postası
Geri

Sürekli, AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atandı

AK Parti İzmir İl Başkanı belli oldu. Aydın Şengül'ün İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi’nin yaptığı değerlendirmeler sonucunda İzmir eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli, yeni il başkanı olarak atandı. Genel merkeze sürpriz isimler davet edildi
Sürekli, AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atandı
Haberler / Yerel Politika
16 Nisan 2019 Salı 22:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinden sonra AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ün görevinden istifa etmesinin ardından, partide yeni başkan arayışına nokta kondu. 

Şengül'ün beklenmeyen istifası sonrası yeni başkanı belirlemek için Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir bizzat İzmir’e gelerek, teşkilatın katılımıyla temayül yoklaması gerçekleştirdi. Yapılan temayül yoklamasında ise sandıktan Aydın Şengül, Tanfer Kemerli ve Kerem Ali Sürekli isimleri çıktı.

Genel merkez temayül yoklaması sonuçlarını göz önüne alarak Ankara’ya Kerem Ali Sürekli’yi ve birçok sürpriz ismi davet etti.

Teşkilat Başkanı Kandemir’in Genel Merkeze davet ettiği isimler arasında Seferihisar Belediye eski Başkanı Hamit Nişancı, Gençlik Kolları İl eski Başkanı Bilal Kırkpınar, Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış ve İl Yönetim Kurulu üyesi Avukat Aykut Dikencik yer aldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan son olarak Nişancı ve Sürekli ile görüştü. Yapılan görüşmeler ve değerlendirmeler sonucunda nihai kararla birlikte İzmir İl Başkanlığına 25. ve 26. Dönem İzmir Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali Sürekli atandı.

Sürekli, "Çok onurlu, şerefli bir görev. Bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağım. Hızlı bir şekilde yönetim listemizi oluşturacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası