Ege Postası
Geri

Sürekli’den Erdoğan’a İzmir brifingi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan internet üzerinden il başkanlarıyla görüştü. Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den de Bayraklı Şehir Hastanesi ile ilgili bilgi aldı.
Sürekli’den Erdoğan’a İzmir brifingi!
Haberler / Politika
2 Nisan 2020 Perşembe 00:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans sistemi üzerinden AK Parti il başkanlarıyla görüştü. Erdoğan, İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den de kent geneliyle ilgili brifing aldı. Sürekli, görüşmede teşkilat çalışmaları ve üyelerin durumuyla ilgili bilgi verdi.

BİZZAT GELEREK AÇILIŞINI DA YAPARIZ İNŞALLAH

Sürekli, yakından takip ettiği Bayraklı Şehir Hastanesi’yle ilgili de bilgiler verdi. Toplam 2 bin 60 yatak kapasiteli inşaatı devam eden hastanenin durumunu anlatan Sürekli’ye Erdoğan, “Hastane ne zamana biter'” sorusunu yöneltti. Sürekli de bunun üzerine hastanenin Ekim ayında tamamlanarak açılışının yapılacak hale geleceğini söyledi. Erdoğan da bunun üzerine, “Kısa süre içinde bizzat gelerek açılışını da yaparız inşallah” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası