Ege Postası
Geri

Sürpriz diyalog ortaya çıktı! Yücel, Kaftancıoğlu'ndan ne istedi'

CHP eski genel başkan yardımcısı Tuncay Özkan’ın Kurultay’da çizik yemesi CHP kulisleri bomba gibi düşerken Kurultay öncesi CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ile görüştüğü ortaya çıktı.  Yücel’in Kaftancıoğlu’na “Parti Meclisi'nde İzmir dengesi çok önemli, Tuncay Bey’i çizmeyin. İzmir’e de karışmayın” dediği öğrenildi.
Sürpriz diyalog ortaya çıktı! Yücel, Kaftancıoğlu'ndan ne istedi'
Haberler / Yerel Politika
6 Ağustos 2020 Perşembe 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP’nin geride kalan 37. Olağan Kurultayı’nın en çok konuşulan olayı olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın çizik yiyerek Parti Meclisi(PM) dışı kalmasıydı. Özkan’ın PM dışı kalması adeta bir zafer olarak nitelendirilmişti. Bu gelişmelerin hemen ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan Tuncay Özkan itirafı gelmişti.

Kaftancıoğlu’ndan gazeteci İsmail Saymaz’ın ‘Tuncay Özkan’ın olmadığı listeyi siz mi hazırladınız'’ sorusuna ‘Evet biz bu listeyi hazırladık. Bu listede Yıldırım Kaya ve Tuncay Özkan yok. Neden yo? Çünkü onların girmesini istemedik ve onların seçilmemesi için elimden geleni yaptım” itirafı gelmiş ve çok konuşulmuştu. Tuncay Özkan ise kısa bir açıklama yaparak PM dışı kalmasını delegenin takdiri olarak yorumlamıştı.

YÜCEL İSTEDİ, KAFTANCIOĞLU YAPMADI!
Yaşanan süreçte CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İstanbul İl Başkan Canan Kaftancıoğlu arasında Kurultay’dan hemen önce Ankara'da tüm partililerin kaldığı otelde yaşanan Tuncay Özkan diyaloğu kulislere yansıdı. Kaftancıoğlu ve ekibinin Tuncay Özkan’ın çizilmesi için kulis yaptığını gören CHP’li Yücel duruma müdahale etmek istedi. Kaftancıoğlu’nun yanına giden Yücel “PM’de İzmir dengesi çok önemli, Tuncay Bey’i çizmeyin. İzmir’e de karışmayın’ diyerek Özkan’ın çizilmesini engellemeye çalıştığı öğrenildi.

Kaftancıoğlu’nun Yücel’e “Bu olayı kişisel olarak almayın. Tuncay Bey PM’ye giremediği zaman size nasıl biri iyilik yaptığımı göreceksiniz” yanıtını verdiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası