Ege Postası
Geri

TFF'de sular durulmuyor: 8 istifa daha

Yusuf Namoğlu'ndan sonra MHK üyeleri de istifa kararı aldı. Yusuf Namoğlu'nun istifa kararının ardından Riva'da bir araya gelen MHK üyeleri de flaş karara imza attı
TFF'de sular durulmuyor:  8 istifa daha
Haberler / Spor
13 Şubat 2019 Çarşamba 16:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk futbolunun gündemine adeta bomba gibi düşen MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun istifa kararının ardından bugün Riva'da bir araya gelen MHK üyeleri de "Başkanım seninle geldik seninle gideriz" diyerek öğleden sonra istifa dilekçelerini TFF genel sekreterliğine sunacakları ortaya çıktı. 

Dün 17.00 civarında başkan Yıldırım Demirören'i arayarak, "Yarın etap çalışmasını tamamladıktan sonra istifamı sunacağım" diyen ve bu sabah Riva'ya gelen MHK başkanı Yusuf Namoğlu bu haftanın hakem tayinlerini resmileştirmenin ardından kurul üyeleriyle bir araya geldi. 

MHK üyeleri Bedri Dölkeleş, Serdar Tatlı, Metin Tokat, Erol Ersoy, Alican Lakot, Murat Ilgaz, Kadir Tozlu ve Ahmet Erdoğan'dan oluşan MHK yönetiminin toplu olarak istifa kararı aldıkları ve öğleden sonra istifa dilekçelerini genel sekreterliğe sunacakları belirtildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası