Ege Postası
Geri

TLB'den Atatürkçülük okulu

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) İzmir İl Örgütü, TLB Genel Başkanı Yıldırım Gencer ve Türkiye Gençlik Birliği genel merkez üyesi Kaan Arslan'ın katılımıyla Atatürkçülük okulu düzenledi.
TLB'den Atatürkçülük okulu
Haberler / İzmir
4 Şubat 2018 Pazar 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Liseliler Birliği, yarıyıl tatilinde Türkiye'nin dört bir yanında Atatürkçülük okulları düzenledi. İzmir'de de TLB İl Örgütü tarafından Atatürkçülük okulu buluşması gerçekleştirildi. Atatürkçülüğün tartışıldığı okulun ilk oturumunda TLB Genel Başkanı Yıldırım Gencer, 'Atatürkçülük nedir' konusunu işledi. Gencer, "Atatürk, kendisi gibi olmayan binlerce insan ile birlikte mücadele vermiştir. Ancak bugün Atatürkçüler aynı özveriyi uygulamıyor. Bugün 'önce bağımsızlık' şiarını belirlersek tüm halk ile birlikte mücadele verebiliriz" dedi. İzmir'deki Atatürkçülük okullarının ikinci oturumu ise Türkiye Gençlik Birliği Genel Merkez üyesi Kaan Arslan'ın 'Atatürk ve teşkilatçılık" sunumu ile devam etti. İzmir'deki Atatürkçülük okulu, liselilerin katılımıyla gerçekleşti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası