Ege Postası
Geri

Taraftar 'Sarıca', Başkan 'Mahmuti' diyor!

Son 3 sezondur Play-Off yüzü göremeyen Pınar Karşıyaka'da Dirk Bauman'la yolların ayrılmasının ardından antrenör arayışını hızlandırdı. Taraftarın sosyal medyada Ufuk Sarıca için kampanya başlattığı öğrenilirken, Başkan Turgay Büyükkarcı'nın Oktay Mahmuti'yi istediği konuşuluyor. Taraftar ile yönetim ayrı düştü!
Taraftar 'Sarıca', Başkan 'Mahmuti' diyor!
Haberler / Spor
15 Haziran 2019 Cumartesi 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI -Ufuk Sarıca'nın takımdan ayrılmasından sonra bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Pınar Karşıyaka, yabancı antrenörden çok yerli bir antrenörle çalışmak istiyor. Son olarak sosyal medyada taraftarların Ufuk Sarıca için kampanya başlatması ardından yönetimin transfer çalışmalarını hızlandırdığı gelen bilgiler arasında. Yaşar Holding'in elini taşın altına daha fazla koymasını isteyen Karşıyaka taraftarı Ufuk Sarıca'yı yeniden Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'ndan görmek istiyor. Taraftarın ilerleyen günlerde Sarıca için yönetime baskı yapacağı konuşuluyor.

BAŞKAN "OKTAY MAHMUTİ" DİYOR

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın ise taraftardan farklı düşündüğü ve maliyeti daha yüksek olan Ufuk Sarıca yerine, Oktay Mahmuti'yi takımın başında görmek istediği öğrenildi. Yönetimin iki antrenörle de görüştüğü belirtilirken, Ufuk Sarıca'nın maliyetinin 2,5 milyon lirayken, Oktay Mahmuti'nin 2 milyon lira istediği ifade ediliyor. Yönetimin alacağı kararı merakla bekleyen taraftar her şeyden önce yeniden Play-Off yapacak ve zirveye oynayacak takım istiyor.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası