Ege Postası
Geri

Teleferik ve Macera Park’ta bakım molası

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri ve Macera Park, sezon öncesi yıllık periyodik bakıma girecek. Teleferik 18 Şubat Pazartesi gününden itibaren 1 ay boyunca, Macera Park ise 4-8 Mart tarihleri arasında hizmet veremeyecek. Bakıma alındılar
Teleferik ve Macera Park’ta bakım molası
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Şubat 2019 Cuma 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin AB standartlarında yenileyerek 4 yıl önce hizmete aldığı ve açıldığı günden itibaren 1.6 milyon kişinin ziyaret ettiği Balçova Teleferik Tesisleri, yılda bir kez yapılması zorunlu olan periyodik bakım nedeniyle 18 Şubat Pazartesi gününden itibaren 1 ay boyunca hizmet vermeyecek.

Teleferik tesisinin hem daha uzun ömürlü olması hem de güvenli hizmet vermesi nedeniyle yapılacak bakım sırasında, tüm hareketli ve mekanik parçalar sökülerek kontrol edilecek. Bakım sırasında tesisin kesintisiz çalışmasını sağlayan jeneratörlerle binaların bakımı ve çevre düzenlemesi de yapıla cak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açık hava sporlarının yapılabildiği mekanlar ile dağcılık, kaya tırmanışı ve zipline gibi aktiviteleri bir arada barındırdığı yatırımı Macera Park da 4-8 Mart tarihleri arasında bakıma girecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası