Ege Postası
Geri

Torbalı Yeni Mahalle artık ışıl ışıl

Torbalı Belediyesi yaptığı çalışmalarla Çaybaşı’da Roman vatandaşların yaşadığı Yeni Mahalle’yi bambaşka bir görünüme kavuşturdu. Yeni Mahalle’ye 15 bin metre kilit taşı döşenmesinin ardından Fetrek Çayı kenarına aydınlatma direkleri dikildi. Yeni Mahalle artık geceleri ışıl ışıl. Torbalı'da Yeni Mahalle'ye yeni görünüm
Torbalı Yeni Mahalle artık ışıl ışıl
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mart 2019 Perşembe 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çaybaşı Mahallesi’nde kaldırım, aydınlatma ve kilit taşı döşeme işlemlerini tüm hızıyla sürdüren Torbalı Belediyesi, Yeni Mahalleyi adeta yeni baştan inşa etti. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilk etapta çoğunlukla Roman vatandaşların ikamet ettiği Yeni Mahalle’de bozuk yol çilesini sonlandırdı.. İZSU tarafından yapılan alt yapı çalışmaları ile kazılan Yeni Mahalle’nin sokakları, döşenen kilit taşları ile rengarenk oldu. Belediye, Yeni Mahalle’de 15 bin metre kare kilit taşı döşedi. Ekipler, Fetrek Çayı kenarına modern ve estetik görünüme sahip aydınlatma direkleri de diktiler. Fetrek Çayı kenarında bulunan mahalle geceleri ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Yeni Mahallenin gece manzarası Aydın asfaltından geçenlerin dikkatini çekiyor. Yapılan yatırımlardan son derece memnun kalan mahalle sakinleri, kendilerini bu hizmetlerle buluşturan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e teşekkür etti.

KALİTE ODAKLI BELEDİYE HİZMETLERİ

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez  ilçedeki tüm mahallelere eşit hizmet etme bilinciyle  yola devam ettiklerini belirterek , “Göreve geldiğimizde Torbalı’da senelerce hiçbir hizmet almamış, adeta yok sayılmış yerler bulunuyordu. Yeni Mahalle de bu yerlerden bir tanesiydi. Torbalı’nın tüm mahallelerine eşit hizmet götürmek için elimizden geleni yapma azmiyle yola çıktık. Tüm mahallelerde programımıza aldığımız çalışmaları Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tüm hızıyla sürdürüyor.

Yolları, alt yapı çalışması yüzünden kazılan Yeni Mahalle’de vatandaşlarımız yazın toz, kışın ise çamurdan mağdur oluyordu. Yaptığımız kilit taşı döşeme işleminin ardından Yeni Mahalle, rengarenk bir görünüm kazandı. Işıklandırma çalışmaları da buraya çok yakıştı. Bir zamanlar karanlığın hüküm sürdüğü yeni mahalle artık geceleri ışıl ışıl. Torbalı halkı hizmetin en iyisine layık. Biz de halkımıza kaliteli belediye hizmetleri götürmenin derdindeyiz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası