Ege Postası
Geri

Türk Kızılayı Konak Şubesi’nden siyasi partilere ziyaret

Türk Kızılayı Konak Şubesi 24 Ekim-4 Kasım arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında siyasi partileri ziyaret etti. Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, “Siyaset kurumu halka hizmet etmek için vardır. Biz de Dünya’nın en büyük yardım kuruluşunun temsilcileri olarak halkımızın yanındayız. Gönüllülük esaslı çalışma sistemimizde verdikleri destek için tüm siyasetçilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Türk Kızılayı Konak Şubesi’nden siyasi partilere ziyaret
Türk Kızılayı Konak Şubesi’nden siyasi partilere ziyaret
Haberler / İzmir
5 Kasım 2019 Salı 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk Kızılayı’nın ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutladığı 24 Ekim-4 Kasım arasında gerçekleştirilen Kızılay Haftası İzmir’de de kutlandı. Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı ve yönetimi siyasi partileri ziyaret etti. Kızılay’a verdikleri destek için teşekkür eden Başkan Şanlı, Kızılay’ın geçmişten gelen önemli bir sorumluluğu ve misyonunun olduğunu bunun daha da yukarılara çıkartılması için el birliği ile çalıştıklarını söyledi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile bir araya gelen Şanlı, Kızılay’ın Konak’taki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeni döneme ilişkin projeleri de anlatan Şanlı, destekleri için herkese teşekkür etti.

Şanlı, “Siyaset kurumu halka hizmet etmek için vardır. Biz de Dünya’nın en büyük yardım kuruluşunun temsilcileri olarak halkımızın yanındayız. Gönüllülük esaslı çalışma sistemimizde verdikleri destek için tüm siyasetçilerimize teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki onlar da kendi alanlarında yoğun gayret gösteriyorlar. Yardım kuruluşları ve Kızılay gibi önemli kurumlar hizmet ederken siyasi ve bürokratik ilişkilerden etkileniyorlar. İzmir’de yaptığımız çalışmalarda hem devletimizin temsilcileri hem de milletimizin temsilcileri olan siyasetçilerden büyük destek gördük. Başta Sayın Valimiz Erol Ayyıldız olmak üzere kenti yöneten tüm idarecilerimizle birlikte, omuz omuza çalışıyoruz. Siyaset kurumunun temsilcileri de önümüzü açmak için yoğun çaba sarf ediyorlar. Hepsine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası