Ege Postası
Geri

Uğur Mumcu, Karabağlar’da da anılacak

Aracına düzenlenen bombalı saldırı sonucu katledilen Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu ölümünün 24’üncü yılında Karabağlar’da da anılacak. Uğur Mumcu için yarın saat 11: 00’de Üçyol’da bulunan Uğur Mumcu Parkı içerisinde yer alan heykelin önünde bir anma töreni gerçekleştirilecek.
Uğur Mumcu, Karabağlar’da da anılacak
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ocak 2017 Pazartesi 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Anma törenine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu başta olmak üzere, gazeteciler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katılacak.

Yarınlara da ışık tutacak

Uğur Mumcu’nun Türkiye’nin aydınlık yüzü olduğunu, onun fikirlerinin bugün bile Türkiye’yi aydınlattığını, yarına da ışık tutacağını vurgulayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ülkesinin çok seven Mumcu’nun bu nedenle gerici güçler tarafından katledildiğini söyledi. O’nun bedenini ortadan kaldıranların, O’nun düşüncelerini de yok edeceklerini sandıklarını ancak büyük bir yanılgıya düştüklerini belirten Başkan Selvitopu, “Yok edemezler, edemeyecekler.” Dedi.

Mumcu, milyonların yüreğinde yaşıyor

Selvitopu, “Biz bağımsızlığı, Cumhuriyeti, ulusal değerleri çoğu yerde ondan öğrendik. Onun tek düşencesi vardı; emparyalist güçlere karşı savaşmak, Cumhuriyeti ve bağımsızlığı korumaktı. Bizler de o ruhla ülkemizi savunmak ve yaşatmak durumundayız. 24 Ocak benim en fazla duygulandığım günlerden biridir. Uğur Mumcu ölmedi,  milyonlarca insanın yüreğinde yaşıyor ve yaşayacak da” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası