Ege Postası
Geri

Ünlü Şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti

Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil'den kötü haberl geldi. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Emir Yeşil 43 yaşındaydı.
Ünlü Şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti
Haberler / Magazin
21 Nisan 2024 Pazar 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Müzisyen Emir Yeşil hayatını kaybetti. Ünlü tiyatro, sinema ve opera sanatçısı Aslı Omağ, uzun yıllardır birlikte olduğu hayat arkadaşının vefat haberini sosyal medyadan duyurdu.

Ünlü Şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti (Emir Yeşil kimdir?) - 1Sanatçı Omağ, sevgilisi Emir Yeşil’in kaybını sosyal medya hesabından " Canımız Emir'imizi bu sabah kaybettik" sözleriyle duyurdu.

Kalk Gidelim'in Meryem'i Aslı Omağ'ın sevgilisi ortaya çıktı - Sayfa 3

EMİR YEŞİL KİMDİR?

1981 İstanbul doğumlu olan Emir Yeşil, Heavy metal’den soul’a, pop müzikten funk’a kadar çeşitli tarzlar dinleyerek büyüdü. 16 yaşında sahne hayatına başlayan Emir, birçok grupla performanslarını sürdürdü ve bu süreçte aynı zamanda gitar, klavye ve davul çalmayı da öğrendi.

Emir Yeşil, Dolapdere Big Gang ile büyük markaların organizasyonlarında yer aldı. Dünya çapında İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya’da da birçok defa konser verdi. (NTV)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası