Ege Postası
Geri

Uzman cam balkon İzmir’de daha kaliteli yaşam için çalışıyor

Son dönemlerde yeni yapılan binalarda, cam balkon sistemi yapıldıktan sonra alıcıya teslim edilmeye başlanmıştır.
Uzman cam balkon İzmir’de daha kaliteli yaşam için çalışıyor
Haberler / Güncel
25 Mart 2020 Çarşamba 16:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Evde oturmaya başlayan ev sahipleri belirli bir süre sonra ihtiyaç hisseder ve cam balkon sistemli ile balkonlarını kapattırmaya karar verir. Balkonlar açık kaldığı zaman fazla kullanışlı olmamaktadır.

İzmir cam balkon şirketi cam balkon yapıldığında ne gibi avantajlar sağladığı konusunda detaylı bilgilendirme yapıyor. Kullanılan sistemlerin sürekli geliştirilmesi ve yeni tasarımların oluşturulması, binaların görsel olarak daha iyi görünmesini sağlamaktadır. Cam balkon sistemleri, balkonların doğal aydınlatmasını engellemeden dışarıyla temasını kesen duvardır.

Uzman Cam Balkon firması İzmir’de bulunan işletmesinde çok çeşitli cam balkon ürünleri üretmektedir. Web sitesi https://uzmancambalkon.com/ ya da 0232 339 07 98 telefon numarası ile iletişime geçerek fiyatları öğrenebilirsiniz.

Cam Balkon Çeşitleri Nelerdir'

Evlerin içerisinin daha aydınlık olabilmesi için cam sistemleri kullanılır. Balkonlar, evlerde güneş ışığının en fazla alınabildiği yerlerdir. Bu alanların daha kullanışlı duruma getirilebilmesi için cam balkon sistemlerine ihtiyaç duyulur. Bu sistemler ile güneş ışığını engellememiş ve rüzgar, yağmur, toz gibi etkenlerin balkona girmesi engellenmiş olur.

Uzman Cam Balkon tarafından yapılan cam balkon çeşitleri şunlardır;

Sürgülü cam balkon sistemi

Katlanır cam balkon sistemi

Isıcamlı cam balkon sistemi

Giyotin cam balkon sistemi

Yapılacak olan cam balkon çeşidi seçilirken, balkonun yapısı ve müşteri tercihine önem verilir.

Cam Balkon Taktırmak İçin Geçerli Nedenler

Balkonlar evlerin en çok sevilen ve sık kullanılan bölümleridir. Manzarası güzel olan evlerde, insanlar, balkonda oturarak, kahvaltı yapmak, sohbet etmek, çay, kahve içmek isterler. Balkon açık olduğunda, hava şartlarından dolayı bunu her zaman yapamazlar. Cam balkon sistemleri yapıldığında, yılın her mevsimi balkonlar rahatlıkla kullanılabilmektedir. Cam balkon taktırmak için birçok geçerli neden bulunmaktadır.

Bunlar;

Isı yalıtımı

Ses yalıtımı

Su yalıtımı

Alan kazanımı

Her mevsim kullanabilme

Güvenlik

Modern görünüm

Cam balkon yaptırdığınız zaman balkonunuzu zevkinize göre düzenleyebilir ve özel bir alana dönüştürebilirsiniz. Camlar emniyet kilidi sistemli olacağı için çocuklarınız için daha güvenli olacaktır.

Cam Balkon Yaptırırken Nelere Dikkat Edilir'

Konutunuz ya da iş yeriniz için cam balkon sistemleri yaptırmayı düşündüğünüzde, İzmir cam balkon hizmetleri veren kurumsal firmaları araştırmalısınız. Kurumsal firmalar yaptıkları işlerde garanti verecek ve işin güvenilir bir şekilde yapılmasını sağlayacaktır. Cam balkon sistemlerinde kullanılan cam kalınlık ve genişlik ölçüleri önemlidir.

Belirlenen standartlara göre 230 cm yüksekliğine kadar olan cam kanatlarında kalınlığın 8 mm, 230 cm üzeri kanatlarda ise 10 mm olması gerekiyor. Cam kanatlarının her birisinde, iki alt, iki üst olmak üzere dört adet teker bulunmalıdır. Kullanılan metal parçaların, paslanmaz olmasına dikkat edilmelidir. Kullanılan camların temperli cam olması güvenlik açısından önemlidir.

Cam Balkon Renk Seçenekleri

Herkes balkonları için cam yaptırmayı düşündüğünde, sistemin diğer özellikleri ile birlikte renk seçeneklerini de düşünürler. Cam balkonların fiyatlarını etkileyen unsurlardan birisi renk seçenekleridir. Renk olarak hem cam rengi hem de alüminyum profil renkleri değerlendirilir. En çok kullanılan renk seçenekleri şunlardır. Şeffaf renkli cam, füme renkli cam, mavi renkli cam, yeşil renkli cam, bronz renkli camdır. Alüminyum doğramalar için paslanmaz çelik ya da ahşap desenli seçenekler kullanılmaktadır.

Cam Balkonların Temizliği Nasıl Yapılır'

Apartmanlarda, üst katlardaki komşuların balkonlarından attıkları çöplerin çoğu sizin balkonunuza düşecek siz temizlemek zorunda kalacaksınız. Cam balkon yaptırarak bundan kurtulabilirsiniz. Cam balkon sistemlerinde, kanatlar, içe doğru katlandığı için temizlenmesi her zaman daha kolaydır.

Camlar temizlenmeden önce üst alüminyum bölüm silinmelidir. Kanatlar bir araya toplandıktan sonra tüm alüminyum bölümler, camları kapatırken tekrar kirlenme olmaması için temizlenir. Katlanan kanatlar temizlendikten sonra tekrar yerine kaydırılır. Bu şekilde tüm kanatlar temizlenir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası