Ege Postası
Geri

Ve TV35 yayın hayatına başladı

Türk basın ve yayın tarihinde önemli bir yer tutan Ege’nin incisi İzmir’de hasret sona erdi. Gerek ekonomi ve sosyal yaşam, gerekse sanat, siyaset ve sporda ülkeye rengini çalan İzmir, özlediği televizyon kanalına kavuştu. TV35 bugün itibariyle yayın hayatına başladı. Gözün aydın İzmir!
Ve TV35 yayın hayatına başladı
Haberler / İzmir
2 Mart 2019 Cumartesi 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir’in ve İzmirlinin kendisini bulabileceği, önemli gelişmelerden anında haberdar olabileceği, farklı bakış açılarını barındıran, toplumsal tüm kesimlere eşit mesafede duran, her şeyden önemlisi haberin namusunu koruyacak olan TV35, izleyiciyle buluşuyor. “Bizi izleyin haberiniz olsun” mottosuyla yayın hayatına başlayan TV35, uzun süredir nitelikli bir televizyon kanalından yoksun olan İzmir’e yeni bir soluk getirecek. İlkeli yayıncılığı şiar edinen TV35, TÜRKSAT uydusu, D Smart, Turkcell TV / Apple TV gibi yayın platformlarının yanında karasalda da yerini alacak. TV35, Ege’nin kalbinin atacağı, siyasetin nabzının tutulacağı önemli bir merkez olacak. 

'İZMİRLİLERİN EVİNE KONUK OLACAĞIZ'

TV35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları, “Mart 2009’da Egepostası ile başlayan yolculuğumuz TV35 ile devam edecek. İzmir'de şuan televizyon yayıncılığı anlamında ciddi bir boşluk var. İzmir bunu hak etmiyor. Temiz bir ekran, ilkeli yayıncılık ve objektif habercilikle bu boşluğu hakkı ile dolduracağımıza inanıyoruz. Bunun yanı sıra oluşturduğumuz deneyimli kadroyla spordan kültür ve sanata, sağlıktan siyasete, magazinden kent gündemine kadar geniş bir yelpazede birbirinden etkili programlarla hergün İzmirlilerin evine konuk olacağız. Her yaştan her meslekten seyirci TV35’te kendine dair kendisi, yakın çevresi ülkeyi ilgilendiren pek çok konudan haberdar olacak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası