Ege Postası
Geri

Yavaş’a dava açan Kesgin’in avukatı davadan çekildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'tan 'sahte senet' gerekçesiyle davacı olan Necmettin Kesgin'in avukatının davadan çekildiği belirtildi.
Yavaş’a dava açan Kesgin’in avukatı davadan çekildi
Haberler / Politika
13 Mart 2019 Çarşamba 23:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Anketlere göre Ankara’daki seçim yarışını AKP’li rakibinin açık ara önünde sürdüren Mansur Yavaş hakkında “sahte senet” iddiasıyla şikayette bulunan Necmettin Keskin’in avukatı davadan çekildi.

Seçimlere sayılı günler kala hükümete yakın bir kanalda canlı yayın konuğu olan Kesgin’in şikayette bulunduğunu açıklaması sonrası, Yavaş hakkında hızlı bir şekilde hazırlanan iddianamenin Ankara Batı 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilmesi tepkilere neden olmuştu.

Mansur Yavaş'tan Ömer Çelik'e çağrı!

Yeniçağ’da yer alan habere göre, konuya ilişkin açıklamada bulunan Mansur Yavaş ise söz konusu şikayette bulunan Kesgin’in suç dosyasının kabarık olduğunu ve olayda mağdur olan kişinin aslında kendisi olduğunu belirtirken, “Yavuz hırsızın ev sahibine baskın gelmesine izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Necmettin Kesgin’in avukatı davadan çekildi.

AVUKATI DAVADAN ÇEKİLDİ

Seçim yarışını rahat götüren Yavaş hakkında gündeme gelen iddialar kamuoyunda tepkilere neden olurken, söz konusu davada yeni bir gelişme yaşandı.

Davacı Necmettin Keskin’in avukatı Levent Ekmen, Ankara Batı 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne verdiği dilekçe ile Kesgin’in vekilliğinden çekildi.

Yeniçağ’ın ulaştığı dilekçede Ekmen, “Soruşturma dosyasında sunulan vekalet ile dosyanızda Necmettin Kesgin vekili olarak görünmekteyim. Necmettin Keskin vekilliğinden çekiliyorum gereğinin yapılmasını saygılarımla dilerim” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası