Ege Postası
Geri

Yeni eğitimde 'mesafesiz bekleyiş'

Yüz yüze eğitimin ikinci aşaması bugün başladı. İlkokul 2, 3, 4. sınıflar, köy okulları, 8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel gereksinimli öğrenciler yüz yüze eğitime başladı.
Yeni eğitimde 'mesafesiz bekleyiş'
Haberler / İzmir
12 Ekim 2020 Pazartesi 15:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Okullar koronavirüs pandemisi nedeniyle çok sayıda önlemler alınarak açıldı. Kademeli olarak açılan ilkokul ve liselerin nasıl eğitim alacağı büyük bir merakla beklenirken "İzmirde Çevirme" adlı sosyal medya platformunda paylaşılan bir görüntü tepki çekti.

Çocuklarını okula götüren veliler okul bahçesi ve önlerinde sosyal mesafe kuralını hiçe saydı.

Bornova İlçesinin Doğanlar Mahallesindeki Batıçim İlköğretim Okulu önüde bekleyen velilerin olduğu görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydetmesiyle ortaya çıktı.

Sosyal mesafeye uymadıkları gibi bazı velilerin maske de takmadıkları gözlenirken,  uyarılara da aldırış etmedikleri öğrenildi.

Çocukları için endişelenen ve okul önünde iç içe bekleyen velilerin görüntüsü sosyal medyadan paylaşılırken, tepkileri de beraberinde getirdi.Görüntülerde ki vurdumduymaz velilere birçok sosyal mesya kullanıcısı tarafından eleştiri yağdı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası