Ege Postası
Geri

Yıldız sahaya indi! Üç mahalleden destek

CHP İzmir’in sevilen ilçe başkanlarından Ali İhsan Yıldız, Karabağlar’da 3. dönem için yola çıkarken üç mahallede daha delegelerin desteğini aldığı belirtildi. Yıldız sahaya indi
Yıldız sahaya indi! Üç mahalleden destek
Haberler / Yerel Politika
16 Aralık 2019 Pazartesi 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Karabağlar İlçe Başkanı ve yeni dönem için aday olan Ali İhsan Yıldız, yeni kazandırdığı ilçe binasında yüzlerce partilinin katılımıyla adaylığını açıklar açıklamaz sahaya indi. Mahalle ziyaretlerine başlayan Yıldız, delegelerle bir araya geliyor. 

Bahçelievler, Fahrettin Altay ve Esenyalı mahallelerinde delegelerle bir aya gelen İlçe Başkanı ve başkan adayı Yıldız, yaptığı çalışmaları aktarırken, görüş ve önerilerini dinliyor. 

Desteklerini açıklayan delegelerin Yıldız’a; “Karabağlar İlçe Örgütü’nden geliyorsunuz. 30 yıldır Karabağlar’da yaşıyorsunuz, iş yeriniz burada, Karabağlar’ı ve sorunlarını çok iyi biliyorsunuz. Bugüne kadar ilçeye kazandırdıklarınızla  ve çalışmalarınızla takdir ediliyorsunuz. Dışardan aday gösterilenler burayı ve bizim sorunlarımızı bilemez. Onun için desteğimiz size” dedikleri aktarıldı.

Örgütten ciddi destek gören Yıldız’ın mahalle ziyaretleri ve delege görüşmeleri sürerken, toplantılarına ara vermeden devam edeceği ifade edildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası