Ege Postası
Geri

Yücel ve Kocaoğlu Ankara'ya gidiyor

İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, pazartesi günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret için Ankara'ya gidecek. Yücel ve Kocaoğlu ikilisinin Kılıçdaroğlu'na kurultayda tam destek vereceği mesajını ileteceği öğrenildi. Yücel ve Kocaoğlu Ankara'ya gidiyor
Yücel ve Kocaoğlu Ankara'ya gidiyor
Haberler / Yerel Politika
20 Ocak 2018 Cumartesi 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 7 Ocak'ta yapılan il kongresinde yarışı kazanan Deniz Yücel ve Yücel'i 'uzalaşı adayı' göstererek destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 22 Ocak Pazartesi günü Başkent'e giderek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek. Yücel, il başkanı sıfatıyla Kılıçdaroğlu ile ilk kez bir araya gelecek. Ziyarette yönetim kurulu üyelerinin yer almayacağı belirtilirken, Yücel ve Kocaoğlu'nun 3-4 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek kurultay için Lider'e İzmir’den 52 delegeyle tam destek verileceği mesajını ileteceği öğrenildi.

Yücel başkanlığındaki ilk ilçe başkanları toplantısında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tam destek çıkmış, seçim esnasında tek vücut olarak hareket etmesi kararı alınmıştı. Toplantıda ayrıca tüm ilçe başkanlarının ortak kararıyla “Partinin genel başkan sorunu yoktur” denilmişti. 

CHP İzmir'in kurultayda tek vücut olacağı mesajını verecek Yücel ve Kocaoğlu ikilisinin Ankara'da PM için isim önerebileceği de iddia edildi.

3-4 Şubat'ta geçekleştirilecek kurultayın ardından ise İzmir İl Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro halinde Ankara'ya Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na ziyarete gideceği aktarıldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası