Ege Postası
Geri

Çeşme-Atina feribot seferleri sona erdi

Çeşme-Atina arasında 30 Haziran'da başlayan ve 15 gün sonra 2 kez ileri tarihe ertelenen feribot seferleri tamamen durduruldu. Firma, 'kapasite yetersizliği nedeniyle zararın karşılanamaz boyuta geldiğini' belirterek tasfiye sürecine girdiğini duyurdu. Çeşme-Atina feribot seferleri sona erdi
Çeşme-Atina feribot seferleri sona erdi
Haberler / Ekonomi
6 Ağustos 2019 Salı 17:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Çeşme ilçesi ile Yunanistan'ın başkenti Atina'nın Lavrion Limanı arasındaki feribot seferleri  sonlandırıldı, firma battığını duyurdu.

İki kent arasında 30 Haziran'da başlayan seferler, 15 gün sonra 'teknik nedenler' gerekçe gösterilerek 30 Temmuz'a kadar ertelenmişti.

Ardından bir uzatma daha geldi ve Ege Deniz Yolları Gemi İşletmeciliği adlı firma seferlerin 7 Ağustos Çarşamba günü başlayacağını duyurdu.

Son Kale İzmir gazetesinden Mustafa Akbaş’ın haberine göre, seferlere bu kez kalıcı olarak son verildi. 

Ertelemeler nedeniyle mağdur olan yolculara Türkçe ve İngilizce olarak bir mesaj yollandı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"30 Haziran 2019 tarihi itibariyle başlattığımız Lavrion- Çeşme feribot hattımızda, kapasite yetersizliği nedeniyle oluşan zarar karşılanamaz boyutlara geldiğinden, seferler sonlandırılmış ve şirket tasfiye sürecine girmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyrulur. Bilet iadeleri için lütfen kullandığınız kartın bankasına müracaat ediniz." 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası