Ege Postası
Geri

CHP’den AK Parti’ye samimi ziyaret! İzmir için birlikte yol alalım

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve beraberindeki heyet, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi makamında ziyaret etti. 23 Haziran seçimleri nedeniyle ertelenen 'hayırlı olsun' ziyaretinde iki taraf da samimi açıklamalarda bulundu. CHP’den AK Parti’ye samimi ziyaret
CHP’den AK Parti’ye samimi ziyaret! İzmir için birlikte yol alalım
Haberler / Yerel Politika
10 Temmuz 2019 Çarşamba 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl  Başkanı Deniz Yücel, Nisan ayında başkanlık görevine atanan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. AK Parti İzmir il binasında Sürekli’nin makamında gerçekleşen ziyarete CHP’den il başkan yardımcıları Adnan Alabay, Azmi Kumova, Yaşar Erdoğdu, Yasemin Menokan yer aldı. Toplantıda AK Parti'den Dilaver Kişili, Furkan Katmerci, Nail Kocabaş, Sefa Şahin, Koray Battal, Gözde Keskin ve AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan da hazır bulundu.

YÜCEL: ÖNEMLİ OLAN KENTE HİZMET ETMEKTİR

Ziyarette konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “Hayırlı olsun" diyerek szölerine başlarken şöyşle devam etti; 

"İzmir’e yapacağınız her tasarruf için ben ve yönetim kurulum elimizden gelen desteği sağlayacağız. Sayın Başkanımızı il başkanı olduğu zaman telefonla arayarak tebrik etmiştim. 23 Haziran seçimleri nedeniyle ziyaretimizi yapmak bugüne nasip oldu. Biz halka hizmet için görevlendirildik. İdeolojiler farklı olabilir ama asıl olan ülkemize ve halkımıza hizmet etmektir. Hizmet odaklı çalışmak gerektiğini düşünüyoruz. Önemli olan seçimlerin dışında yapacağımız çalışmalarla kente hizmet etmektir. Yerelde iktidarız, yarın başka bir parti olabilir. Önemli olan milletin bize verdiği görevi layıkıyla yapabilmektir. Adalet ve Kalkınma Partisi genelde iktidar, biz de yerelde iktidarız. Biz kentimize ne katabiliriz, ne yapabiliriz, dengelerden bağımsız olarak ne yapabiliriz buna bakacağız. Kerem Ali Bey’in göreve geldiğiniz günden beri uyumlu olduğunu görüyoruz. Sizlerin desteğinizi önemsiyoruz. Bizim üstümüze düşen bir şey olursa yapmaya hazırız.” 

SÜREKLİ: HEP BİRLİKTE İZMİR’E HİZMET SUNACAĞIZ

CHP’li Yücel’den sonra sözü alan AK Partili Sürekli “Atanmamın akabinde ertesi gün sayın başkanın faksı ulaştı.  Telefonla da tebrik etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum.  İnşallah İzmir’de yeni bir sayfa açıyoruz. Bütün seçimler bitti. Önümüzde 4 yıl seçimsiz bir zaman var. Bunu hem genel hem de yerelde iyi değerlendirmeliyiz. Biz 17 yıldır genelde iktidarız. 23 Haziran seçimleri sonrası CHP üç büyük ilde yerelde iktidar oldu. Biz yerelde çalışacağız. Yerelde, CHP faaliyetlerini yapacak biz de takibini yaparak katkı sunmaya çalışacağız. Yapıcı eleşirileri yapacağız. Yanlış olanları varsa üslubu dahilinde dile getireceğiz. Bu dönemde farklı bir işleyiş hakim olacak. Hep birlike izmir’e hizmet edeceğiz. Ulusal siyasette İzmir’de katkı sunacağız. Deniz Bey genç ama deneyimli bir siyasetçi. Birlikte Büyükşehir’de görev yaptık. Bizim 30 yıla varan tecrübelerimiz var. Tarım Bakanımız var, Bakanlarımız, milletvekilillerimiz genel başkan yardımcılarımıza ulaşmada İzmir’e katkı sunmak için elimizden geleni yaparız. Sayın başkanımınız talepleri doğrultusunda her zaman bize ulaşabilirsiniz. Her zaman birlikte Ankara’ya gidebiliriz. Ankara’da bakanlıklarla görüşürüz. İzmir için Türkiye için birlikte yol alalım dedik” dedi.

SÜREKLİ BAŞKAN KOCAOĞLU’NU ANDI

Ziyarette Kerem Ali Sürekli, geçtiğimiz dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da andı. Kocaoğlu’nun büyükşehir meclislerinde söylediği, “Arkadaşlar şimdi tartışmayalım gerginlik oluşturmayalım. Seçime 6 ay kala, seçim atmosferine gireriz. Gerginlik de olur, tartışırız da, projeleri de yarıştırırız, gerekirse kavga da ederiz. Bunlara 6 ay kala başlarız. Ama bunun dışında kalan süreyi İzmir için yapıcı tartışmalarla fikir üreterek, proje üreterek geçirelim” sözlerine aynen katıldığını belirtti. Sürekli İzmir için, Türkiye için birlikte yol alalım" dedi.

Sürekli iade-i ziyaretleri geciktirmeyeceklerini belirterek Cumhur İttifakı ortağı MHP’den başlayarak CHP’yi de ziyaret edeceklerini açıkladı.

BUCA METROSU SORUSU

Gazetecilerin önceki dönemde dosyalar alınıp verilmesi ve Ankara ziyaretlerini hatırlatarak, son olarak Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması sonrası 18 aydır Ankara’dan onay beklediği konuşulan Buca Metrosu projesi sorularına yanıt veren Sürekli “Bu konuda bazı yanlış anlamalar var. Artık ufak şeylere takılmayacağız. Nerede eksik var gidereceğiz. Çözüm odaklı çalışacağız’ diyerek yanıt verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası