Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de Go-Kart pistine karşı nöbet başladı!

Güzelbahçe'nin Yelki Mahallesi'ne yapılmak istenen Go-Kart pistine karşı direnen vatandaşlar, Belediye Başkanı Mustafa İnce ile birlikte doğa için nöbet tutmaya başladı.
Güzelbahçe'de Go-Kart pistine karşı nöbet başladı!
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Ağustos 2020 Perşembe 17:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Güzelbahçe Yelki'de bulunan zeytinlik alanın ortasına yapılmak istenen Go-Kart yarış pistine karşı direniş sürüyor.

İmar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan Doğal Sit ve Tarım Alanı içerisinde yer alan bölgenin yarış pistine çevrilmesine tepkiler de artarak devam ediyor.

Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin en başından beri karşı çıktığı pist mahkeme kararıyla mühürlenirken, inşaat ve düzenleme çalışmalarında mühür sökülmüştü. 

Güzelbahçe’de yaşayan vatandaşlar ve çevreciler bölgede kamp kurarak nöbete başladı. Nöbete Belediye Başkanı Mustafa İnce, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik ediyor.

Öte yandan konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıkalama yapan Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte Yelki'de mahkeme tarafından Haklı bulunan mühürümüz kanunsuzca sökülerek kaçak inşaat çalışması girişiminde bulunulan sözde Go-kart pist ( Zeytin ağaçlı tarla) alanında nöbetteyiz. Asfaltın doğa harikası zeytin ağaçlı tarım alanına dökülmesine karşı direniyoruz. #DoğaİçinNöbetteyiz” dedi. 

Başkan İnce, "Doğa için nöbetimiz devam ediyor. Destek olan herkese teşekkür ediyorum " dedi.

İL BAŞKANI YÜCEL'DEN DESTEK

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den destek açıklaması geldi. Yücel, "Doğal değerlerimizin üzerine asfalt dökmeye çalışanların karşısında duran Güzelbahçe Belediye Başkanımız @omustafaince'nin yanındayız. Doğa katliamına geçit vermeyeceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası